Не може да бъде! Лъжа, абсурд… Какво е това заглавие? Какви са тия глупости? Спокойно, поемете дъх и се наместете удобно. Звучи невъзможно, но за съжаление всичко е истина. Невъобразимата гнусотия се е случила не без помощта на Бойко Борисов и Пламен Орешарски. Докато се изживяват като министър-председатели на България, те и техните външни министри кой знае защо не виждат, че в гр. Бургас Русия има почетен консул, който според българския Софийски градски съд е доказан блудник:

Решение от 17.01.2012 г. по дело 4540/2011 г. на СГС: Следва да бъдат споделени правните изводи на първоинстанционния съд за успешно проведено насрещно доказване, като въззивната инстанция намира, че от доказателствената съвкупност, включително обясненията на подсъдимата и разпитаните по делото свидетели, се установява, че частният тъжител Фотев действително е извършил блудствени действия спрямо нея, като я блъснал в тоалетното помещение на спортен комплекс „Лазур”, гр. Бургас, притиснал с една ръка към стената, а другата пъхнал под шортите на подсъдимата и вкарал пръста си в половия ѝ орган, като същевременно я предупредил да не се прави на недостъпна, като я заплашил, че ако не прави това, което той иска, ще съсипе семейството ѝ и ще ги изсели от гр. Бургас”.

Между другото, това решение на съда не подлежи на обжалване и/или протест! Иначе казано – бившият милиционер – почетен консул на Руската федерация Тонко Фотев е блудник и точка! Ще попитате къде са главният прокурор Цацаров и неговият предшественик Борис Велчев? Ами как къде, и те са на Московската трапеза – и те нищо „не знаят”!

И така, след като българските лакеи години наред пазят блудника да не влезе в затвора, защо господарите им да не вземат да го наградят с орден за специални, едни такива по-особени заслуги… („Външният министър на Русия Сергей Лавров награди с орден почетния консул на Русия Тонко Фотев”; Интервю с посланика на РФ Н.Пр. Юрий Исаков).

Юрий Исаков връчва ордена на почетния консул на Русия в Бургас Тонко Фотев. С такъв орден са наградени само 37 дипломати, снимка: Flagman
Юрий Исаков връчва ордена на почетния консул Тонко Фотев. С такъв орден са били наградени само 37 дипломати. Снимка: Flagman

Вижте, награждава го външният министър на Русия Лавров, а лично посланик Исаков забучва ордена на ревера на блудника. Наградата, според самия посланик е за „взаимодействие”. Не знаех, че така се нарича, когато заплашваш и насилваш момиче. Сигурно това е някаква дипломатическа терминология. Пак между другото, на сляп и глух се прави и Роската Плевнелиев, пък уж бил прозападно послушен. И уж Бойко вече бил пораснал, възмъжал и не бил зависим от най-добрия си приятел – шефът на „Лукойл” Вальо Златев. И за да не стане някаква грешка, изброените до тук слуги няма как да кажат, че не знаят нищо за Решението на СГС относно блудника. Уведомявани са писмено, питани са писмено много пъти, но от тях няма нито дума в отговор. Разбираемо е, когато комсомолци като Сергейчо Станишев и Гоце Първанов се правят на ощипани по въпроса, ама на Натовските кокони някак хич не им отива. Отново така, само между другото – българската прокуратура в лицето на районната бургаска другарка Милтиядова на два пъти съвсем „случайно” опъва чадър над блудника. Първия път изобщо отказва да образува досъдебно производство. Втория път прекратява досъдебното производство, след като го е образувала от кумова срама. И оттогава – нищо!

Годините си минават, но очевидно за родната прокуратура окончателното решение на българския съд не е доказателство, че блудникът е блудник. Любопитно, много любопитно е, че награждаването на непочетния консул съвпада с неговото проплакване, оформено като „Отворено писмо” до медиите. В него той изказва притеснение, че е подложен на системен медиен тормоз. Ха-ха-ха. Ох! Олеле. Чакайте, сега и на вас ще ви стане смешно. Само ви моля отново да прочетете болдирания текст от Решението на СГС какво точно е извършил жалващият се наглец. Хубаво запомнете какво е направил! А сега вижте какво пише той:

Нима Етичният кодекс на българските медии не обезсмисля да се публикува безрезервно недостоверна и съмнителна информация, без преди това тя да е проверена, като канал, мотив и източници.”

Аха, хайде сега пак да погледнем Решението на СГС. Това ли е недостоверна и съмнителна информация, която не била проверена?!? По-нататък блудникът съветва медиите да проявявали елементарна критичност, да не водели оклеветяваща го личностна кампания, зад която стоят нечисти помисли и интереси?!?! Хич не е нагъл, нали? Връх на свинщината е, че самозабравилият се блудник реве, че Държавата не го защитавала, а пък той не бил някакъв си там редови блудник, а необикновен – дипломат бил! Явно другарят Тонко Фотев съвсем е излетял в космоса и не осъзнава, че ако имаше Държава, него нямаше да го има – щеше отдавна да е в затвора, при това не само за блудство, а и за държавна измяна. Вместо това гнидата го награждават с орден за „взаимодействие” от руските бандити (управляващи), а техните слуги – нашите мутри го дундуркат. Вижте снимките от великото награждаване – кметът на Бургас Димитър Николов (ГЕРБ) и областният Павел Маринов (БСП) – скъпи гости на блудника. И те го галят с присъствието си.

Опа, сетих се. Ами то и аз го почерпих, при това от сърце. Буквално два месеца преди перверзията с ордена, по книжарниците излезе моята книга „Нож”. В нея обилно са нахранени и блудника, и руските му господари, и българските марионетки… Никой не е пропуснат. Ха-ха. Сега вече всичко се понамести. Чели сте книгата, нали? Затова е цялата тая дандания – награждáваници, отворени писма, плач, рев… ха-ха-ха! Голяма сила е писменото слово! Нали така, милички гадини? Цялата ви мощ е безпредметна. Инквизиции, репресии, заплахи… Колко сте жалки. Я, да ви питам нещо. През 2015 г. ще се роди втората книга „Сатър”, „Гилотина”, „Брадва”…, самото заглавие засега не е ясно, но какво ще правите вие? Пак ли ще се награждавате с ордени? Ха-ха-ха. Смешници.

 

Ивайло Зартов,

3 февруари 2015 г.