Home » Е-Списание

Еврочикаго в студиото на “Облаче ле бяло”

2014.11.21 Един коментар
Spread the love

На 15 ноември Eurochicago.com гостува в студиото на “Облаче ле бяло” по ТВ СКАТ. Това се случи по инициатива на водещата г-жа Райна Манджукова, която представи нашето издание в своето предаване.

Untitled1

Вниманието към нашето издание, за което искрено благодарим на Райна Манджукова, е повод да благодарим и на всички наши колеги, приятели, сътрудници, които в над 10-годишната история на Еврочикаго са влагали преди или и днес продължават да влагат част от своето време, усилия и любов, за да продължи тази медия своето съществуване и развитие.

Благодарим на Емил Лазаров, Сергей Елкин, Ани Генова, Николай Михайлов, Здравко Боджов, Стоян Ковачев, Димитър Чалъков, Симеон Гаспаров, проф. Никола Чаракчиев, Ани Генова, Лаура Чуканов, Даниела Симидчиева, Алекс Болдин, Пол Петров, на Жюстин Томс и нейния екип и за дизайна на сайта, на Андрей и Ели Ненов за хостинга, на Румяна, Димитър и Десислава Стаматови, както и на всички други, които са ни помагали и подкрепяли по нашия път, а те не са малко и не можем всички да ги изброим.

.

В откъса по-долу можете да видите акценти от предаването, в което гостува Еврочикаго.

.
Видеозапис от цялото предаване може да се види тук.

.

One Comment »

  • Алекс Болдин said:

    Поздравление за ЕвроЧикаго!

    Българските медии по света трябва да се популяризират в България и най-важното, нашите политици и управници да се съобразяват с тях. Те се създават, водят и поддържат от българи със силно патриотично съзнание и са искрицата огън която фокусира вниманието на света върху нас, нашите проблеми и нашата Родина – България. Трябва да им се доверяваме и ги подкрепяме. Те са една от най-силните ни връзки със света.
    Дай Боже още такива предавания и не само в Скат!

    Алекс Болдин

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.