Home » Авторски страници

Приложение за сматфони в помощ на честния вот

2014.09.19 Няма коментари
Spread the love

Колеги от екипа на dsi.bg разработихме приложение за смартфони, предназначено за изборите за българско Народно събрание на 5 октомври. Казва се Парламентарни избори 2014. Целите ни с него са две – всеки, който си го е инсталирал, да има възможността автоматично да подава сигнал за нередности в изборния ден. Втората му функционалност е, че ще дава възможност да се следят резултатите от екзит половете в реално време.

unnamed

Приложението е напълно безплатно и без реклами, с максимална достъпност. Може да се свали от всеки с Андроид смартфон. В секцията за сигнал при злоупотреба може да се направи снимка на съответното нарушение, да се опише с текст и да се изпрати автоматично като сигнал. Допълнително с информативна цел е посочен и телефонът на МВР за нарушения в изборния ден.

unnamed1

Основната причина да създадем безвъзмездно този инструмент е да помогнем на всички, които видят нередност, да могат бързо да я документират и да сигнализират за нея. Надяваме се така да дадем своя принос за нормалност в изборния ден. Да помогнем за по-честен и открит вот и да покажем всички като граждани, че ни пука какво ще стане на изборите.

unnamed2

Приложението за Андроид може да се изтегли от тук

 

Екипът на dsi.bg

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.