Home » Авторски страници

Справочник за изучаващи български през английски

2014.06.24 Няма коментари
Spread the love

515Z4vUeZyL._BO2,204,203,200_PIsitb-sticker-v3-big,TopRight,0,-55_SX278_SY278_PIkin4,BottomRight,1,22_AA300_SH20_OU01_

Grammar Matters – Bulgarian Grammar in Charts* е справочник, който представя ясно и разбираемо българската граматика и би бил от полза за всеки, който изучава български език и иска да придобие нови знания и езикови умения.

Справочникът е предназначен за всички, изучаващи български език през английски, и особено за тези, които са средно напреднали.

За изготвянето на справочника са използвани материали от преподавателска практика на авторите и са взети предвид препоръките на много изучаващи български език от Корпуса на мира – България, посолството на САЩ и други посолства, както и на други частни ученици.

Електронното и хартиеното копие на справочника могат да бъдат закупени в Amazon.com и други Интернет магазини:  www.amazon.com/Grammar-Matters-Bulgarian-Charts-ebook

 

Радост Събева, Жана Загорова,

автори на справочника

–––––––––––––––––––––––––––––

* Grammar Matters: Bulgarian Grammar in Charts; Radost Sabeva (Author), Zhana Zagorova (Author), Milena Mileva (Editor, Translator), Barry Feno (Editor, Translator)

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.