Home » Избрано, литература

Неизвестна хроника за последните дни на България

2014.04.27 Няма коментари

Бъзикилийкс Истината такава, каквато можеше да бъде!?

Неизвестна хроника за последните дни на България беше открита при разкопки в подлеза на ЦУМ. Хрониката е изключително добре запазена и ясно четлива, ето текста:

“В лето господне 2005, се възцари в България, тройна коалиция. Едните бяха комунисти, другите – монархисти а третите – терористи. Те сключиха сделка и си разпределихa богатствата, като крадяха в неусвест всичко, до което се докопаха, и казаха на мафията: или ще работите за нас, или ще ви избием.

И тези, които ги послушаха, останаха живи, а другите ги разстреляха показно, и никой не смееше да им се противопостави.

И много злини сториха, и много хора пропищяха от техните неправди и искаха да ги свалят, но те се държаха здраво, а хората бяха уморени и обезверени, а и уплашени.

Тогава дойде Бойко и каза на хората „Аз съм,“ и те му повярваха, и в лето господне 2009 го подкрепиха, като очакваха справедливост и наказания за престъпниците. Но, уви – останаха излъгани, и въпреки че имаше 70,000 полицаи, а само триста престъпници, то никой не можеше да ги осъди, защото съдиите се бяха слели с мафията, а и законите, по които трябваше да ги съдят, бяха измислени от същите тези престъпници и те ги познаваха добре и знаеха как да се избавят, така останаха недосегаеми.

И не само че престъпниците ходеха свободни, но и хората живееха по-зле от преди, и настанаха дни на криза. Но тегобите не бяха само тези; новият цар реши да погуби българския народ окончателно, той му забрани да протестира, и каза на старите „трябва да работите,“ и настанаха дни на ужас и мъка, защото болни, куци, сакати, слепи тръгнаха да си търсят работа, но като нямаше работа за младите и здравите, то откъде да намерят старите и болните?!

И много хора се отказаха да живеят, много останаха без дом, защото не можеха да плащат на банките, а тези, които искаха да избягат от страната бяха спрени, и им казаха: платете си и ще ви пуснем, но като нямаха пари, те се скитаха по българската земя и я напояваха със сълзите си.

Но Бойко сключи сделка с чуждоземци и те му платиха не само да погуби народа, но и да отрови земята, а той им каза: “Аз сега ще приема закона, но вие след пет години ще можете да дойдете и да правите каквото си искате, защото сега ако го направим, ще има много кръв“.

И така Бойко продаде България и гледаше с усмивка на глупавите хора, които си мислеха, че са го накарали да отстъпи. И не беше само това, но той затвори болниците и хората ходеха по врачки, баячки и екстрасенси, а вярващите се молеха пред чудотворни икони, но както се молеха – така умираха, защото нямаше кой да ги погледне.

И страната обезлюдя, който можа – избяга, който не – остана да тегли и да проклина, и изгуби се българският род и се пръсна по цялата земя, като ято подплашени пилци.

Писах аз в лето господне 2010 Чергар-Странник. И дано Бог даде на оцелелите сила да се съберат и да възродят България.“

 

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.