Home » Е-Списание

Зимна олимпиада в Чикаго?

2014.02.10 Няма коментари
Spread the love

Заради ниските температури, в Чикаго вече размислят да се кандидатират за домакини на зимна Олимпиада

В Чикаго всички още помнят как кандидатурата на града за летните Олимпийски игри през 2018 г. загуби с малко при финалното гласуване. След като от телевизионните репортажи от Сочи се разбра, че по олимпийските писти температурата е достигнала +16 градуса, в града на ветровете вече се шегуват, че Чикаго са готови за следващите зимни игри. Тук температурите са от -10 до -30 (минус тридесет) градуса. И то вече почти месец. За това време е паднал и над 150 см сняг. В края на седмицата отново ще вали.

Ето една интересна снимка, която вероятно ще обиколи днес всички местни медии – надпис, сниман от прозорец на близката болница: “Hi Mom, God Bless U!”

Снимка: wgntv.com

Снимка: wgntv.com

Стоплящо сърцето съобщение “Здравей, мамо, Бог да те благослови!” се е появило в неделя на покрива на паркинга на болницата Rush University Medical Center. То е написано в снега и може да се види от няколко болнични стаи. Според член на персонала на болницата, снимката е направена от стая 1155, въпреки че не е ясно кой точно е нейният адресат.

 

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.