Home » Авторски страници

Нека е Честита…

2013.12.31 Няма коментари

images

Нека да е Честита Новата 2014 година. На всички пожелавам най-безценното нещо на света – а това е здравето. Нека то да съпътства домовете ви, близките, познатите ви, родните ви. Нека да има Мир на земята, нека да спрат тези безобразни военни действия под всякаква форма. Нека да имаме разсъдъка, че ние сме само гости на тази земя и нищо не е вечно. Нека да осъзнаем, че всички сме от плат и кръв, и никой няма право да отнема човешкия живот. Нека децата ни да растат в безгрижно детство, нека да даваме от храната си на нуждаещия се, нека да бъдем милосърдни и Обичта и Любовта да ни съпътстват навсякъде.

Нека Всевишният да е с всички мои съотечественици, които са извън пределите на България. Нека България да се съвземе от раздорите – които нашите политици всяват. Нека политиците ни да се вразумят и с лекота да управляват, да са с народа, защото те са избрани от него. Нека всички мои роднини, познати, близки и приятели, моето семейство, моите деца да са най-вече здрави. Нека да си простим обидите, нека да премахнем злобата, ненавистта и омразата от нашите сърца.

Нека да възвърнем доверието си, благостта в думите и истинността в сърцата си. Нека който си пожелава щастието, да е със него. А за да си щастлив, това не значи само пари и хубави коли. Нека да вярваме повече с себе си. Нека Всевишният да чуе молитвите ни, но не за материалното, а да ни помогне да излекуваме душите си. Нека Бог да пази животните, да пази природата ни, да пази труда на земеделеца и животновъда. Нека да е Честита Новата 2014 година. Амин

 

Нури Джурин

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.