Home » Авторски страници

Конкурс “Левски през детските очи”

2013.11.22 Няма коментари

logo copyДецата виждат света различно, те са нашето настояще и нашето бъдеще. Именно затова сдружение „Аз обичам България” предизвиква най-малките членове на обществото ни с интересен конкурс, посветен на една от най-светлите личности в българската история – Васил Левски.

В конкурса могат да участват малчугани на възраст до 12 години, които трябва да изпратят своите есета, рисунки, стихотворения, посветени на личността и делото на Дякона, на имейл адрес [email protected].

Крайният срок е 31 декември.

През януари уважавано жури ще разгледа всички изпратени предложения и ще избере най-оригиналните десет от тях, които ще бъдат подредени в специална изложба. Трима от участниците в конкурса ще получат и поощрителни награди.

Сдружение „Аз обичам България” е инициатор и на идеята за построяване на Монументален комплекс „Васил Левски”. В момента тече конкурс за архитектурен и художествено-пластичен проект, започва и фондонабирателна кампания. Повече за идеята можете да научите в интернет на адрес Рametnik.bg.

.

Веселина Петрова

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.