Home » Авторски страници, Е-Списание

МВнР открива денонощна тел. линия за изпаднали в беда български граждани по света

2013.08.30 Един коментар
Spread the love

94_kxts520

Българското Външно министерство въвежда открита телефонна линия за съдействие на изпаднали в беда при кризи и бедствия български граждани в чужбина. Линията ще започне да работи от 1 септември т.г.

Сигнали и молби за съдействие при бедствени ситуации на български граждани ще се приемат денонощно на телефонните линии на Ситуационния център:

+359 2 948 30 08

+359 2 971 28 44

+359 2 870 41 57

– на електронната поща на Ситуационния център[email protected] и на сайта на МВнР и на дипломатическите представителства на Р. България.

С въвеждането на 24-часовата открита телефонна линия за съдействие на бедстващи български граждани, се цели непрекъснатост на процеса на оказване на съдействие, гласи съобщение на Външно министерство. Както и бързо и ефективно реагиране при възникване на мащабни кризи, в които са се оказали застрашени и български граждани в чужбина.

.

Еврочикаго

One Comment »

  • petia said:

    Браво! За първи път тая държава да направи нещо истинско за нас,ако е вярно де…………..

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.