Home » Авторски страници

БТПП и американското посолство в София организират бизнес делегация за WEFTEC ‘2013 – Чикаго

2013.08.17 Няма коментари
Spread the love

thumb_main_thumb_main_WEFTEC-BIG1

Българската търговско-промишлена палата и Търговското представителство към посолството на САЩ в България организират официална бизнес делегация, която ще посети търговското изложение за води WEFTEC ‘2013  – Чикаго, Илинойс, в периода 5-9 октомври 2013 г. Посолството на САЩ ще организира срещи с изложители, както и посещение на пречиствателна станция за отпадъчни води. На 11 октомври ще се проведат срещи с фирми в областта на водите в гр. Маями.

WEFTEC e най-голямото търговско изложение за качество на водите, пречистване на питейни и отпадъчни води, водоснабдяване и канализация, с над 1000 изложители и над 18 000 посетители от цял свят. Изложението е адресирано към държавни и общински служители, ВИК дружества, фирми oт всички браншове с интерес към технологии, оборудване и услуги за управление на води. Повече информация за изложението можете да се намери на www.weftec.org .

Групата ще бъде придружена от представител на Търговското представителство към Посолство на САЩ.

Пътуването ще се проведе по следната схема:

– 3 октомври 2013 – полет София – Мадрид – Чикаго – 5 нощувки в Чикаго в CROWNE PLAZA AVENUE hotel
– 8 октомври 2013 – полет Чикаго – Маями – 3 нощувки в Маями в INTERCONTINENTAL hotel
– 11 октомври 2013 – полет Маями – Лондон
– 12 октомври 2013 – полет Лондон – София.

Пакетната цена при настаняване в двойна стая e 2262 eвро и 3289 евро при настаняване в единична стая. Цената включва самолетни билети; хотелско настаняване в единична стая или двойна стая (5 нощувки в Чикаго в хотел CROWNE PLAZA AVENUE и 3 нощувки в Маями в хотел INTERCONTINENTAL); туристическа застраховка; входна такса за участие в изложението. Летищните такси на самолетния билет се преизчисляват към момента на издаване на билета. В цената не са включени: вътрешен транспорт, храна и такса за виза. Всеки желаещ да се включи в делегацията трябва да кандидатства за виза, ако няма такава. Таксата за виза е $160 и се заплаща индивидуално от участниците.

Фирмите, които желаят да се включат в бизнес делегацията, е необходимо да изпратят попълнени регистрационни карти до30 август на e-mail: [email protected] Таксата за участие следва да бъде преведена по сметката на БТПП също до 30 август 2013 г.

Банкова сметка на БТПП в евро: УниКредит Булбанк, Пл. „Света Неделя” 7, София, IBAN: BG97 UNCR 76301200 3081 16, BIC: UNCRBGSF.

При отказ за участие в делегацията в срок до 5 септември 2013 г. БТПП ще възстанови 100% от извършеното плащане. След изтичане на горепосочения срок, при отказ, суми не се възстановяват.

За допълнителна информация:

Отдел „Международно сътрудничество и международни организации” към БТПП – тел.: + 359 2 81 17 497; e-mail: [email protected]

*Приложение:  Регистрационна карта registration_form

.

Гергана Димова,

БТПП

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.