Home » Авторски страници, политика

БСП и ДПС подготвяли за утре организирани провокации

2013.08.15 Няма коментари
Spread the love

Според съобщение на “Протестна мрежа” – група във Фейсбук, създадена от активни участници в протестите срещу правителството на Орешарски и олигархично-мафиотския модел на управление – при тях е получена информация от различни източници, че БСП и ДПС подготвяли утре инвазия с автобуси (с граждани от провинцията, които да защитят депутатите при тяхното извънредно заседание в парламента).

“Организирани “протестиращи” ще бъдат изправени срещу мирно протестиращите хора, готвещи посрещане на спешените депутати. Очакваме етнически провокации, за което сигнализират тревожни сигнали – активизиране на платени тролове, надигане на радикални крила и подготовка от страна на проправителствени организирани групи, които да извършат евентуални провокации и даже по-лоши неща” – пише още в съобщението на “Протестна мрежа”. Съобщението завършва с призив да се опази мирния характер на протеста.

.

Ето и текстът на цялото съобщение, качено на страницата на Протестна мрежа:

В Протестната мрежа постъпи информация от три независими източника, че БСП и ДПС подготвят утре истинска инвазия с автобуси. Организирани “протестиращи” ще бъдат изправени срещу мирно протестиращите хора, готвещи посрещане на спешените депутати.

Очакваме етнически провокации, за което сигнализират тревожни сигнали – активизиране на платени тролове, надигане на радикални крила и подготовка от страна на проправителствени организирани групи, които да извършат евентуални провокации и даже по-лоши неща.

Моля всички протестиращи да бъдат нащрек за провокации. Да опазим мирен протеста, въпреки очевидното желание на мафията и управляващите да го опорочат.

По последни данни ДПС са мобилизирали 5000 души, които ще пристигнат с автобуси в София.

Единението прави силата, българи!

 

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.