2024-04-25

1 thought on “За силата, насилието и безсилието

  1. Всъщност, целта на занятието е тази: да се доведе протестът до точката на насилието, за да могат „законно“ да приложат крути мерки. Каквото и да става, статуквото не бива да се променя: ТОТАЛНИЯТ ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРИЯ трябва да продължи!

    Затова левите у нас са най-десни, а десните – максимално леви. И всички са загрижени за несъществуващия, все още невъзникнал народ – всъщност, за манипулиране на населението-електорат – да продължи зомбирано да дава своя „глас“ на ИЗБОРИ БЕЗ ИЗБОР. Електорат, който редовно да им връчва властта, за да го доограбват, доунижават и доубиват. Платени и безплатни – но повърхностни – писачи да не спират да ги заклеймяват като „олигарси„, докато ТЕ са си пар екселанс ПЛУТОКРАТИ.

    Плутократи, всички до един произхождащи от метастазите на столетната си майка – независимо от боята, с която прикриват срамотите си. Щедро платените им атеистични мозъчни центрове („think-tanks„) услужливо приспиват и без това заспалата съвест на населението-електорат, което блажено дреме в прегръдките на езическите си идоли – чалга, футбол, сапунки, фалшиви екранни герои, поредни национални „спасители“.

    В тази атмосфера, създавана и поощрявана от самите тях, плутократите – не само в България – са непобедими. Насилието – прикрито и откровено – е стихията им.

    Затова единственият шанс за спасение е Пътят, и Истината, и Възкресението, и Животът – т.е. Христос. Пътят, който изведе до победата почти 2 милиарда души – последвали Махатма Ганди в Индия и Нелсън Мандела в ЮАР.

    Всичко останало е от лукаваго.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *