2024-04-26

3 thoughts on “Щафетна гладна стачка в подкрепа на протестиращите и на Едвин Сугарев

  1. Предлагам на Едвин да се върне към здравословен живот. Той е баща на много деца и като такъв има дълг към по-малките, които още не са поели пътя си и към полусираците, чиято майка почина. Нека намери по-разумен път за осигуряване добруването на България. Едвин би могъл да мобилизира подкрепа без да се самоубива бавно и демонстративно. Той беше посланник на РБългария в Индия и Монголия. Нека привлича подкрепа, инвестиции и културен/научен обмен.

    От писмото на Чехов до брат за културните хора:
    „….5. Те не унищожават себе си, за да предизвикат съчувствие и помощ. Не си играят със струните на сърцата на другите хора, за да ги карат да въздишат и да ги дундуркат. Не казват „Аз съм неразбран” или „Аз съм вече непотребен”, защото целият този стремеж към евтин резултат е вулгарен, изтъркан, фалшив…“

    Пожелавам добро здраве и благотворящо трудене.
    С уважение:
    Валентина Стаменова

  2. Присъединявам се! Борислав Йорданов Дичев

  3. От понеделник, 08.07.2013 г., се включвам в щафетната стачка.
    Моята стачка ще е инсулино-метформинова. Аз съм диабетик, с инфаркт, няколко съпътстващи болести и – в продължение най-малко на 3 дни няма да приемам никакви лекарства.
    Препоръката да не се ползват нецензурни изрази малко ме затруднява, но ще се възползвам от опияняващите, скандирани от хиляди хора, думи : „ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ!“
    Да. Ще си я проведа моята, най-малко тридневна, инсулино-метформинова стачка – в знак на солидарност със саможертвата на Едвин Сугарев и Николай Генов – в знак на протест срещу болшевишко-прокурорския преврат на ЧЕРВЕНИТЕ… ЗАДНИЦИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *