Home » Избрано, политика

Скандално заседание на Позитано, искат оставка на Станишев

2013.06.14 Няма коментари

Тежко драматично заседание тече вече повече от три часа на Позитано 20.

Скандалът се е развихрил поради неочаквания избор на Делян Пеевски за шеф на ДАНС. В БСП всички били изненадани. Преди това се подмятало, но мислели, че е на шега. Според източници на Faktor.bg зад цялата конспирация стои Моника Станишев. Апаратчици от БСП я сочат като виновница за този огромен гаф, който хвърли страната в страх и може да доведе до непредвидими конфликти.

Най-силно настроен бил заместникът на Станишев Янаки Стоилов, който искал оставка на правителството. В БСП обаче се чуват и гласове, които смятат, че самият Станишев трябва да си ходи, защото е допуснал да бъде манипулиран и подведен жестоко.

По-късно депутатът Младен Червеняков посочи след заседанието на БСП, че няма разцепление в парламентарната група на столетницата. От партията продължават да подкрепят Делян Пеевски за шеф на ДАНС и не възнамеряват да преразгледат неговата кандидатура, за което настоява президентът Росен Плевнелиев.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.