2024-04-24

2 thoughts on “Тържество на беззаконието – преместват Зартов в Бургаския затвор

  1. Днес по-късно стана ясно, че благодарение на намеса на зам. министър на правосъдието Бонгалов е отменена заповедта за преместването на Ивайло Зартов в Бургаския затвор, което е било предвидено за утре сутрин. Намерено е законово основание за това, свързано с местоживеенето на близките и роднините на Ивайло, които са в София. Зартов е прекратил гладната и жадна стачка и ще очаква разпределението си в съответно отделение на Софийския затвор.

  2. Благодаря Ви, приятели! Разпространявайте, за да знаете, всички, които сте далеч от Родината, какво се върши в нея. Ето и повече сведения:
    Утре, 19.04.2013 г., в София,от 17 до 19 ч. ще има протест пред МВР.
    Да подкрепим и искането на Ивайло Зартов, да бъде оставен в Софийския затвор и да прекрати гладната и жадна стачка, която обяви днес!
    Елате с нас!

    Ивайло Зартов, 18 април 2013 г., 11 часа
    Днес, 18 април получих разпределение за изтърпяване на присъдата ми в гр. Бургас. Въпреки, че имам право да изтърпявам в гр.София, където е настоящият ми адрес, където е семейството и близките ми, въпреки изразените от мен опасения, относно вкарването ми в Бургаския затвор, поръчителите ми и послушните палачи – изпълнители продължават методично да потъпкват правата ми. От този момент обявявам гладна и жадна стачка, в продължение на своя протест и най-вече против превеждането ми в Бургаския затвор. Не бих направил тази крачка, ако бяха зачели правата ми да излежавам присъдата си в гр. София, както имам право по закон. На хората които ме подкрепят искам да кажа: не се поддавайте на страха, демонстрацията на силните е насочена в момента и към всички вас. Един човек, един доказан със съдебно решение блудник показа как може да държи и управлява всички институции. Нямам думи да изразя възмущението си…

    Преди време Гудков бе отстранен от руската Дума заради разправиите с фирмата, която имал у нас, а пък почетният консул Фотев бе осъден, че блудствал с дъщерята на Зартов.
    Става въпрос за фирмата, в която е работил Ивайло Зартов!. Руската Дума се задейства.
    Нашата държавна волска каруца все още върви. Да я преобърнем, докато не ни е премазала всички!

    Осъденият бизнесмен Ивайло Зартов си отряза пръст показно
    dnes.dir.bg
    Ивайло Зартов, осъден на девет години затвор в Бургас, си отряза пръст на лявата ръка и засне случилото се с видеокамера. Кадрите вече се разпространяват сред бургаските медии и в Интернет.

    Коментар на сценаристите на Слави, след излъчването на видеото, заснето от Ивайло Зартов.
    Системата е дебелокожа! Въпреки проклятието, тя продължава да ни мачка!

    Иво Сиромахов Проклети да сте.26.03.2013
    http://www.vbox7.com
    виж сега във vbox7.com

    Статия, по повод решение на Ивайло Зартов
    Хора, не сме добре! Изтрещяла е и държавата
    http://www.24chasa.bg
    Ние, останалите живи, скърбим, палим свещи, но не отмъщаваме. Не правим нищо, за да затворим наглите усмивки на тези, които откраднаха живота ни. И те продължават да твърдят, че ние не можем без тях.

    Хората в Чикаго реагираха още веднага, когато Ивайло написа, че влиза в затвора. Сега са прочели за поредното беззаконие срещу него и откликнаха веднага.
    Тържество на беззаконието – преместват Зартов в Бургаския затвор | http://www.EuroChicago.com – The Bulgari
    https://www.eurochicago.com
    Въпреки, че имам право да изтърпявам в гр. София, където е настоящият ми адрес, където е семейство

    Това беше преди две години. Сега вече присъдата вече е влязла в сила и Ивайло има нужда от нашата подкрепа, за да защити правото си на живот, макар и в затвора.
    YouTube
    http://www.youtube.com
    Share your videos with friends, family, and the world

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *