2024-04-24

2 thoughts on “Борисов: В рамките на днешния ден ще се отнеме лицензът на ЧЕЗ

  1. Премиерът Бойко Борисов заяви, че ще предложи на ДКЕВР от 1 март токът да поевтинее с 8%. „Според нашите разчети това може да стане”. Освен това Борисов заяви, че „в рамките на днешния ден на лицензът на ЧЕЗ ще бъде отнет”.

    ЕРП-етата, и ЧЕЗ в частност, в случая са бушони, които изгърмяват, за да прикрият ГОЛЯМАТА ДАЛАВЕРА – геноцидният грабеж на МАФИЯТА, нарекла се държава!

    Та ЕРП-етата ни товарят САМО с 10% – останалите 90% прибира, чрез половин дузина нормативни (законови?) хватки, т.нар. ДЪРЖАВА!

    Какво ни будалкат с някакви си 8% отстъпка – след като са си начислили 90% приходи?!

    Прави впечатление обаче, че протестиращите въобще не поставят въпроса на тази плоскост –

    УЗАКОНЕНИЯ ОТ „ДЪРЖАВАТА“ ГЕНОЦИДЕН ГРАБЕЖ –

    заслуга на всички предходни правителства (на БСП, СДС, ОДС, ДПС, НДСВ.

    Днешните управници УЖ се отграничават от предишните, УЖ ги осъждат – но САМО НА ДУМИ.

    Всъщност, като истински матросовци стоят плътно зад ГЕНОЦИДА, установен от „предишните“.

    Защо ли?

    Може би – защото са от същата кръвна група???

  2. Вицепрезидентът Попова разкритикува остро правителството

    http://www.segabg.com/article.php?id=637266

    Вицепрезидентът Маргарита Попова отправи остри критики срещу правителството. Тя заяви, че протестите са заради корупцията и олигарсите и е грешка, че управляващите не обясняват на хората защо се стигна дотук. „Българските граждани днес показват ясно, че този, който плаща данъците си, трябва да бъде на почит и уважение преди олигарсите, които дължат обяснение как и защо станаха толкова богати за сметка на другите, които не могат да си платят сметката за тока. Хората искат да знаят и имат право да знаят. Който не им е дал отговор значи не се е научил да говори с тези, от които зависи“, заяви Маргарита Попова пред журналисти на брифинг в Къкринското ханче.
    „Обясненията трябва да дадат хората, които управляват днес, които са на отговорни позиции на всяка една институция, които взимат решения и трябва да носят отговорност за тях“, продължи вицето на Плевнелиев.
    „Ако уважаваме реда и правилата, които сами си създаваме, ако се въздържаме от корупция, от срамни действия, ако сме по-скромни и работим повече за общественото благо, отколкото за личните богатства, няма да се стига до такива драматични моменти. Трябва най-сетне да кажем, че злото е в основата на това, което преживяваме днес като социална, а може би и като политическа криза. Това зло се нарича – нарушаване, неглижиране на закона“, коментира вицепрезидентът.
    Вицепрезидентът даде висока оценка на отстранения Симеон Дянков за политиката на финансова стабилност. „Оттук насетне, ако някой смята, че тази политика трябва да се промени, трябва да поеме отговорност за това“, коментира Попова. И предупреди, че там, където няма финансова стабилност, следват катаклизми. Според нея финансовата стабилност не била основната причина за бедността на хората.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *