Home » Авторски страници

„ВКУСЕН СВЯТ” празнува 3-ти март с пита с мед

2012.03.04 Няма коментари
Spread the love

Гостилница „Вкусен свят” е едно от най-посещаваните кулинарни заведения в Чикаго. Досега е имал двама собственици – Данчо старши и Данчо младши. Гостилницата е една от първите участници в традиционния преглед на „Българският вкус в Чикаго”, който се провежда два пъти годишно през време на Фестивала „Български дни в Чикаго” Пролет и Есен.

На 3 март 2012 година всеки посетител на Гостилницата беше посрещан с Българска пита и купичка с Българска мед и му беше честитен националния празник на България лично от Йордан Радев. На посетителите от различни националности Данчо разясняваше повода за празненството и не пропускаше да добави, че неговият роден град Сливен се слави като „Град на 100 войводи”. Гостилницата вече има и първите поръчки за печени малки агнета за Гергьовден.

 

Никола Чаракчиев

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.