Home » Е-Списание

Условия и изисквания на конкурса „Българско събитие на годината в САЩ ‘2011”

2012.03.05 2 коментара
Spread the love

Тук ще научите всички детайли около конкурса – какво е необходимо, за да участвате в него и какво е условието за получаване на наградите

BGeventUSmail

Настъпи времето за онлайн гласуване, което ще определи Българското събитие на годината в САЩ за 2011-та година. Включете се и вие! Независимо дали живеете в Америка, в България или другаде, само срещу един изпратен имейл може да спечелите лаптоп Gateway NV 15.6” HD LED.

За да гласувате за “Българското събитие на годината” и за да участвате в жребия за наградата направете следното:

1. Изберете събитие в Анкетата, която се вижда на всяка страница на нашия уебсайт (търсете я в колонката по-вдясно от центъра). С компютърната мишка отбележете едно от 10-те събития и го потвърдете, натискайки бутона Vote (Гласувай).

2. Изпратете на имейл [email protected] кратко съобщение за избора ви. В заглавието на имейла (subject) напишете номера на събитието – например “Za sabitie 4” . Добавете име и фамилия и ваш телефон, на който ще ви се обадим, ако спечелите наградата. Вижте по-долу илюстрацията, на която е показан примерен имейл до нас.

Подробно за номинираните събития сме разказали на основната страница на конкурса, но в Анкетата те са изписани съкратено (не са подредени в някакъв специален ред и номерата са само за удобство). Следва списъкът с 10-те номинации.

1. Форум на бълг. училища
2. Български събор в Чикаго
3. «Меланхолична красота» в САЩ
4. БГ вечер в LA
5. 3 март в Чикаго
6. Фестивалите на БАА
7. Теодосий Спасов в САЩ
8. „Българи“ (Канада) в САЩ
9. БГ Мис Тийн Мериленд
10. БГ вечер в музея „Фийлд”

Условия на конкурса и условия за получаване на наградите

Всеки от Вас може да участва независимо къде се намира. Срокът за читателското гласуване ще приключи в края на месеца – в полунощ на 29 март 2012 година. Ако спечелите жребия, ще ви се обадим на посочения от вас телефон, за да ни съобщите адрес в САЩ, на който ще я получите. Ако обаче не живеете в САЩ или Канада ще трябва да можете да ни съобщите адрес на роднина или приятел в тези държави, на който да я изпратим.

Напомняме ви – не пишете в имейла до нас адреса си – име и телефон е достатъчно. Но не забравяйте към телефона си да добавите код на държавата и код на населеното място. (Например – 00359-2-1234567 за нас ще означава, че участникът е от България, от София и е с тел. 1234567, ако е мобилен телефон, то изпишете го така – 00359-887-123456 ). Същият имейл или телефон не може да се използва от друг участник – друг член от семейството ви може да участва само с втора електронна поща и с втори телефон.

Допълнение: Организаторите не носят вина за закъснения на електронната ви поща, неправилно попълнени телефони, или объркани и пропуснати номера и за всички други независещи от тях причини. Организаторите не изпращат наградите до България, а само до адреси в САЩ или Канада. При неотговаряне на условията на конкурса правото за получаване на наградата се прехвърля на следващия в списъка.

Резултатите от конкурса «Българско събитие на годината в САЩ ‘2011» ще станат известни на 31 март 2012 г. На тази дата ще бъдат обработени гласовете и подготвени списъците. Ако има разминаване между анкетата и подадените гласове по имейл, за достоверни ще се приемат гласовете в имейлите. Събитието на 2011-та ще бъде огласено на 31 март в Чикаго на Втория български танцов фестивал „VEREA ‘2012”. Пак там пред гостите ще бъде изтеглен жребият и ще стане известно името на този, за който ще е наградата.

Големият списък с български събития за 2011 г. може да намерите тук – линк.

Още информация за конкурса – линк.

На илюстрацията  – примерен имейл за конкурса


BGprimer02

.

2 коментара »

  • Lucy Beleva said:

    Турнето на Теодосий Спасов. Неговия талант е най-добрата реклама н
    а България в Сащ.

  • Таня Костова said:

    Турнето на Теодосий Спасов в САЩ

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.