Home » Избрано

Съпруг ще подари на жена си 1 млн. червени рози за 8-ми март

2012.03.08 Няма коментари
Spread the love

Жител на казахстанския грaд Кизилорда е решил да подари на съпругата си за Международния ден на жената 8-ми март букет от 1 млн. алени рози. Твърди се, че мъжът поръчал огромния букет след скандал у дома.

Собственичката на цветарския магазин, където е направена поръчката, твърди, че специално за 8 март казахът ще получи въпросните един милион рози от Холандия. “Всички рози ще са холандски, аленочервени на цвят, специално подбрани с еднаква дължина”, казва тя. Мъжът вече е внесъл предплата за букета. Твърди се, че той може да му струва малко над 3 млн. долара, макар в магазина да са му направили максимални отстъпки от цената.

Международният ден на жената 8-ми март е утвърден от Втората международна конференция на жените социалистки в Копенхаген, Дания, през 1910 г. През декември 1977 г. Общото събрание на ООН го обявява за Ден за защита на правата на жените и световния мир.

Честит празник, за който го празнува!

 

Снимки на БТА от “отминалия” 8-ми март

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.