Home » Избрано

Председателката на СГС обявила несъществуващ адрес в с. Топола пред МВР

2011.09.13 Няма коментари
Spread the love

yaneva

Семейната приятелка на вътрешния министър Цветан Цветанов – председателката на СГС Владимира Янева е посочила за настоящ адрес ул. Седма 9А в каварненското село Топола. Това показа разследване на Биволъ.

Преди три години софийска мебелна фирма завежда дело срещу Янева заради договор за изработка на мебели, по който има претенции срещу магистратката.

Съдията по делото се опитва да призове колежката си, но не успява. Така се стига до издаването на удостоверение за настоящ адрес от СДВР от което става ясно, че съдийката всъщност има настоящ адрес на Северното Черноморие. Докато живее по документи на морето, Янева правораздава в Софийски градски съд.

След като съдът изпраща призовка на този адрес, кметът на селото отговаря, че няма такъв човек и такъв адрес. Справка в имотния регистър показа, че в действителност такъв адрес няма.

От фирмата съобщиха за Биволъ, че Янева си е поръчала мебели, но не ги е платила, поради което са си търсили правата по съдебен ред. След като изгубили делото на първа инстанция се отчаяли и не обжалвали.

Пред съда Янева е била представлявана от адвокат Десислава Добрева – същата защитаваше и вътрешния министър Цветан Цветанов по делата заведени срещу него за клевета.

Село Тополa се намира на осем километра от Каварна, край него има голф игрище и големи хотелски комплекси. В момента прокуратурата разследва десетки сделки на Община Каварна, някои от които в този регион.

Северното Черноморие е любимо място за почивка на вътрешния министър, от две години той почива със семейството си и най-близките си приятели – певецът Веселин Маринов и шефът на ГДБОП Станимир Флоров в Албена.

yaneva_topola

Коментар на “Хроники”
Шуробаджанащината е вихри в България със страшна сила вече две години, в които управлява партия ГЕРБ.
Каквото и да се изнесе, каквото и да се разследва и открие – резултатът е нулев!
Владимира Янева-Манолева е жената, която бе “удостоена” да пътува с официална делегация при папата! Даже свидетели разказаха, че влязла при Светия отец! За това “вълнуващо” пътуване писа “Хроники”:
Делегацията се води от премиера Бойко Борисов, а в нея са присъствали следните депутати, интелектуалци, министерски чиновници:

1. писателят Алек Попов

2. ВЛАДИМИРА ЯНЕВА-МАНОЛЕВА

3. главният секретар на Министерския съвет Росен Желязков

4. началникът на политическия кабинет на министър-председателя Румяна Бъчварова

5. неизвестен

6. народният представител Иван Костов

7. народният представител Алиосман Имамов

8. народният представител Менда Стоянова

9. бившият министър без портфейл Божидар Димитров

10. министърът на външните работи Николай Младенов

11. преводач

12. министър-председателят Бойко Борисов

13. Негово Светейшество Папа Бенедикт XVI

14. вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов

15. министърът на културата Вежди Рашидов

16. скулпторът Величко Минеков

17. кметът на София Йорданка Фандъкова

18. народният представител Петър Курумбашев

19. Видинският митрополит Дометиан

20. представителят на Католическата църква в България отец Румен Станев

21. композиторът Стефан Димитров

22. ученичката от Свищовската търговска гимназия “Д. Хадживасилев”

Диана Христова

23. художникът Захари КаменовВъпросът е: на тази жена ли ще посмеят да обърнат внимание прокуратурата и правосъдието? На семейната приятелка на министър Цветанов ли ще посегнат, за да спази закона?
Та самият министър-председател Бойко Борисов се направи, че не я познава и то пред поне 2 млн телевизионни зрители, като я нарече “тази госпожа” и уж не си спомни името й!
Чест прави на колегите, които пускат този текст днес за подадена фалшива адресна регистрация, което си е съставяне на документ с невярно съдържание!
Така подават фалшив адрес дребни мошеници, но един магистрат и бъдещ председател на един от най-големите съдилища – това е непонятно като действие.
Сайтът Биволъ.бг изнесе, че Владимира Янева е присъствала на кръщенето на дъщерята на Цветанов! Тя се разболя след като предизвика вълна от оставки и недоволство с назначението си и след това бързо оздравя, за да се върне тихо на работа!
И пак ще напомним: съпругът на съдия Янева-Манолева с образование по физическа култура и известен стаж като граничен полицай бе назначен на високо платената длъжност зам.-генерален директор на Ръководство на въздушното движение!
Щом един физкултурник и галеник на американците със същото образование стана министър на вътрешните работи, то защо семейният му приятел да не бъде назначен на топло и високо платено място?
А защо съпругата му да не оглави най-големият съд в държавата?
Явно приятелите на семейни начала са по-силни и убедителни за престижни назначения от образование, професионален опит и квалификация…

Автор: Люба Манолова
http://lubamanolova.info/

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.