Home » Избрано

Автобусът на Юнайтед спря за фенове на Бербо (видео)

2011.07.21 Няма коментари
Spread the love

Клубният автобус на Манчестър Юнайтед спря по средата на пътя само, за да може българско семейство фенове на Димитър Бербатов да вземе автограф от любимеца си.

Родните фенове на английския тим в САЩ бяха допуснати в автобуса на „червените дяволи“ и можаха да си вземат автограф от всеки играч, от когото пожелаеха.

Феновете бавно пристъпваха в автобуса и поздравяваха всички играчи, които седяха и с готовност се разписваха върху подадените им фланелки.
Естествено запалянковците се зарадваха най-много на българския нападател Димитър Бербатов и на сръбския бранител и капитан на Юнайтед Неманя Видич.
Щом си осигуриха така желаните автографи феновете пожелаха успех на всички, размениха няколко думи с мениджъра сър Алекс Фъргюсън, който е дал разрешението си всичко това да се случи и слязоха.
Те обаче бяха последвани от един от служителите на тима, който раздаде клубни сувенири на всеки един от тях.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.