Home » Е-Списание

След европейския шахмат Силвио Данаилов оглави и БШФ

2011.01.29 Няма коментари
Spread the love

София, 29.01.2011г.

На продължаващото и в този момент общо събрание на Българската шахматна федерация (БШФ), след избори, президентът на Европейския шахматен съюз (ECU) Силвио Данаилов оглави и българския шахмат. Той зае мястото на оттеглящия се след два мандата Стефан Сергиев.
Мениджърът на Веселин Топалов спечели убедително днешния анонимен вот на делегатите на форума, като от 62 пуснати бюлетини, 61 бяха в негова подкрепа, научи Eurochicago.com.
В своя екип, като вицепрезиденти, Силвио Данаилов е привлекъл Пламен Моллов и Николай Недков, а Николай Велчев ще заеме поста на изпълнителен директор.
Екс-световният шампион Веселин Топалов, сигурен в победата на менаджера си, не присъства на събранието. Заедно със съпругата си, за която се ожени през септември, той е в Испания.
Изборите продължават за другите органи на федерацията. Очаквайте подробности.

Силвио Данаилов (снимка
Силвио Данаилов (снимка Гонг.бг)

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.