2024-07-19

2 thoughts on “Ансамбъл „Българе“ представи новия си спектакъл „Албена“

  1. ДА ,ЗАБРАВИХ ДА СПОМЕНА И ПРОФЕСИОНАЛНОТО СИ МНЕНИЕ–КОГАТО ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИДЯХ НА СЦЕНАТА РЕАЛИЗИРАНИ ЧАСТ ОТ ТВОРЧЕСКИТЕ НАПЪНИ НА ДЗЪНЧО-ИЦКАТА,А ИМЕННО КАЧВАНЕТА И ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ЖИВИ КОНЕ НА СЦЕНАТА НА АМФИТЕАТЪРА,КАКТО И МОМЕНТА В КОЙТО ТЕ СЕ ,,ИЗАКАХА \" И КОЛЕГИТЕ ТРЯБВАШЕ ДА ТАНЦУВАТ ДО КРАЯ НА ТАЗИ,,КАРТИНА\" В ЛАЙНА ДО ГЛЕЗЕНИТЕ-БЛАГОДАРИХ НА БОГА, ЧЕ НА ХРИСТО ДИМИТРОВ НЕ МУ БЕШЕ ХРУМНАЛО ДА ПРЕСЪЗДАВА ПОХОДИТЕ НА АНИБАЛ СЪС СЛОНОВЕТЕ-Е ,ТОГАВА ЖАЛНА ИМ МАЙКА НА ТАНЦИОРИТЕ-СЛОНСКИТЕ ,,ТОРТИ\" БИХА ГИ ПРИНУДИЛИ ДА ГАЗЯТ В ЛАЙНАТА ДО КОЛЕНА!!!

  2. ЗДРАВЕЙТЕ ,ГЛЕДАЛ СЪМ ВСИЧКИ ТВОРЧЕСКИ НАПЪНИ НА ИЦО-В НАШИЯТ БРАНШ ГО ИМЕМУВАМЕ ДЗЪНЧО-ПО ИМЕТО НА ПЪРВАТА МУ ИДЕЯ-,,ДЗЪН-ДЗЪН“И МОГА С РЪКА НА СЪРЦЕТО СИ ДА ЗАЯВЯ-ЗА ТЕЗИ ХОРА НЯМА КАТЕГОРИЯТА ,,АВТОРСКО ПРАВО“,ЩЕ ПОЯСНЯ НА НЕПРЕДУБЕНЕНИТЕ ХОРА, ЗАЩОТО Е МНОГО ПРОСТО -ВСИЧКИ ЧУТОВНИ НАПЪНИ НА ИЦЕТО ДИМИТРОВ-ДЗЪНЧО ,СА НЕВЕРОЯТНО ,,КОПИ-ПЕЙСТ“ НА ИДЕЯТА НА ПРОФ.ДЖЕНЕВ ПРЕЗ 1985Г ,КОГАТО ТОЙ РЕАЛИЗИРА ,,ТАНЦИТЕ НА БЪЛГАРИНА“..ЗА СЪЖАЛЕНИЕ МНОГО МАЛКО ХОРА СИ СПОМНЯТ ТОВА И НЕ МОГАТ ДА ВИДЯТ ПЛАГИАТСВОТО, И ПОРАДИ ТОВА СЕ ПРЕХЛАСТВАТ!!тА ДОРИ АКО В ХОРЕОГРАФСКАТА ЛЕКСИКА ИМА ПОНЕ СТРЕМЕЖ-МАКАР И МЪНИЧЪК ДА СЕ ОПИТА ДА НЕ ИЗГЛЕЖДА ТОЧНО КАТО ПЪРВООБРАЗА-ТО ПРИ МУЗИКАТА Е 1 КЪМ 1 !!!!!!!!!!
    И ТОЗИ ГОСПОДИН-МИЛЧО ВАСИЛЕВ ВЕЧЕ МАЙ Е ПРОФЕСОР-С ПЛАГИАТСТВО, НАГАЖДАЧЕСТВО И КРАЖБА НА ЧУЖД ТРУД!!!!!!!!!! …КАКВО ДА ВИ КАЖА-ШИБАНА ДЪРЖАВА ,,ЛОШ МАТЕРИАЛ“- Б.БОРИСОВ!!!!А ИНАЧЕ ВСЕКИ БАЛОН СЕ СПУКВА-И ТОВА ПРИ БЪЛГАРЕ Е ФАКТ-НЕ ЗЛОРАДСТВАМ, НО СЪЧУВСТВАМ НА БИВШИТЕ СИ КОЛЕГИ-…ЕБАНО ВИ Е В ДИВИЯЯЯЯЯЯ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *