2024-04-19

8 thoughts on “Здравко Боджов: Капиталът на СДС са хората

  1. в по-ново време м.димитров бе инициатор на премахването на здравните осигуровки за живеещите в чужбина, въвеждането на плосък данък и ред други.ако имаше повече такива като в парламента,всичко щеше да е по съвсем различен (по-добър) начин.

  2. сдс два пъти изважда българия от блатото, в което я натикаха първо а.луканов, после и ж.виденов, които не са просто престъпници, а трябва да бъдат съдени и за геноцид.имаше и закон „панев“ за лустрация във висшето образование, който беше отменен бързо и безшумно.защото комунистическата камарила е навсякъде.дори по форумите.най-вече там.всичко,което казвате са догадки и партенки,непочиващи върху никакви факти,както манипулативно твърдите.

  3. Това че не си съгласен не значи че това което добавяш към коментара е истина.А това което аз казвам е факт ти не виждаш фактите защото или не ги знаеш или не искаш да ги видиш,и в двата случая се показваш като клакьор на престъпната СДС.Друго типично е че тази групировка от парламентарни търтеи от българският парламентарен клозет непрекъснато преслушвайки форумите краде идеи и мисли на другите,които пласира като свои.А в горният случай сметката им е глупавото изказване на Борисов да го използват както срещу него така и за лична изгода.Характерното за такива клакьори като горните е че говорят само общи пропагандни приказки и никакви доводи,факти или аргументи.СДС престъпниците беше създадена от престъпници…факти-повечето агенти на ДС и комунистически БКП утайки.СДС попречи на закон за лустрация с което допусна всички последващи нещастия за страната и жертвите на тези нещастия.СДС беше и е развъдник на всички комунистически мимикрии и хамелеони които после захранват политическото изродено БГ пространство.СДС излюпи и един от най-големите политическо криминални престъпници като Костов и бандата му,гангстерската невеста Н.Михайлова и по-новите паразити като днешните и представители М.Димитров мамещи обществото и в международен план,че имат нещо общо с дясното.За кражбите и грабежите в съучастие с другите хайдуци на България сигурно могат да се изпишат хиляди томове…

  4. сдс са необременени от миналото, защото са млади и много сърцати в това, което правят.хвала! нека!

  5. От всички партии СДС са с най-младо ръководство с най-млади кадри. Казвам го като безпартиен.

  6. Не съм съгласен. В СДС бъка от качествени млади хора, които работят за каузата безрезервно и абсолютно безплатно. В това се крие големият им потенциал. В другите партии го няма това нещо.

  7. Типично измамническо действие на една престъпна партия която 20 години е с престъпниците на България краде мами и плюска заедно с тях.И в момента прави същото.Но завоалираният и измамнически подход и тук е очевиден.Издънката на новият главатар на престъпната коалиция ГЕРБ,АТАКА,ДСБ,СДС Борисов за лошият генетичен материал се интерпретира като „Капиталът на СДС са хората“. Факт е обаче, че това е само фалшива пропаганда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *