Home » Избрано

Уникално: БСП срещу интернет форум

2009.12.05 Няма коментари
Spread the love

От уебсайта на БНТ научаваме:

Най-новият скандал, който назрява в полето на политическата коректност, е „БСП срещу сайта „БГ мама“.  Популярният интернет сайт с полезна информация за родители наскоро отказа достъп до форума на социалистката Ани Стоева. В отговор потъпревшата заедно със съпруга си Борис Цветков, също член на БСП, и друг червен политик Николай Белалов сезираха Комисията по дискриминация. Потребители на сайта обаче твърдят, че Белалов, Цветков и Стоева са се опитали да узурпират протест, организиран от „БГ мама“ заради липсата на места в детските градини. Уставът на сайта забранява политическата пропаганда и системното пускане на идентични постинги, което се приема за агитация.

Има ли наистина дискриминация в този случай или не? В студиото на сутрешния блок на БНТ в спор по този въпрос влязоха Николай Белалов – член на „Дискусионен клуб за местни и социални политики“, и Николай Хаджигенев – адвокат на сайта „БГ мама“.

Подробностите от разговора можете за научите от видеоматериала на БНТ (линк)

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.