Home » Избрано

Промени в Eurochicago.com

2009.06.29 Няма коментари
Spread the love

Уважаеми читатели на www.Eurochicago.com,
Както вече сигурно сте разбрали, уебсайтът ни е пред генерална промяна. Старият дизайн, старата платформа и сървър предстои да бъдат заменени, с което значително ще се подобри качеството и скоростта на сърфирането Ви в отделните му раздели. Ще бъдете максимално улеснени и в навигацията и в търсенето.
Ето защо сега Ви молим да ни извините за временните проблеми със скоростта на зареждане и обновяване на новините в портала, които са свързани с работата по прехвърляне на насъбралата се за 4 години огромна база от данни в архив, които ще продължава да съществува успоредно с новия сайт. Залог за добрата бъдеща работа и качества на Eurochicago.com е името на ABC Design & Communication – водещата българска фирма, която се е заела с подновяването му.
Убедени сме, че нашият и Ваш интернет портал с общи усилия ще продължи да се развива, за да се утвърди на първото място сред българските електронни медии в America – не само според Google и Yahoo, но и в сърцата на хората.
Очакваме Ви пак, скъпи приятели, на същия този адрес:
www.Eurochicago.com

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.