Home » Авторски страници

Удължен срок на конкурси на ДАБЧ. Онлайн разкавач на приказки

2020.04.25 Няма коментари
Spread the love

Държавна агенция за българите в чужбина удължава срока за получаване на материали за конкурсите си до 31 май 2020 г. Рисунките, сканирани или снимани с добро качество в jpeg, могат да се изпращат по електронната поща: [email protected]

Конкурси на ДАБЧ за деца и юноши от българските общности в чужбина – ТУК

Също така:

Това е мястото, където можете да се видят видео клипове „Онлайн междучасие с Разказвачът на приказки“, с обръщения на нашите съвременни български детски автори и други интересни послания. Тук може да се видят съвременни автори на българска детска литература, куклени актьори, както да се решават задачи по математика, БЕЛ и съвременна детска литература, под формата на игра, онлайн БЕЗПЛАТНО до 14 май. Инициативата за „Онлайн междучасие с Разказвачът на приказки“ е подкрепена от МОН и ДАБЧ.

Линкове:

1. Мая БочеваТУК

2. Гери ДечеваТУК

3. Елена ЖабляноваТУК

4. Лили СпасоваТУК

5. Божидара АнгеловаТУК

6. Любомир КючуковТУК

7. Препратка към видео на партньори на ДАБЧ в проекта „Разказвачътна приказки и Пукльовците“, които разказват повече за него и четат любима приказка от поредицата „Градът на скейтбордовете“ на българската детска авторка Мария Мартин.

8. Препратка към видео на обичаната детска авторка, актриса и сценарист Здрава Каменова, позната и от българския ТВ сериал „Откраднат живот“.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.