Home » Авторски страници

Отворено писмо на Сдружение “Солидарност”

2020.03.07 Няма коментари
Spread the love

Сдружение “Солидарност” изпрати вчера Отворено писмо до медиите. Ето за какво информират и за какво призовават от това сдружение.

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО МЕДИИТЕ

от Сдружение на потърпевшите от ЧСИ и съдебната система „СОЛИДАРНОСТ“

Сдружението на потърпевшите от ЧСИ и съдебната система „СОЛИДАРНОСТ“ създаде Фейсбук групи във всички европейски държави, САЩ, Канада, Австралия, Русия, както и във всички областни градове в България, в които набира членове и администратори, посредством които да увеличи членската си маса, за колективна защита на нарушените граждански и процесуални права на потърпевши граждани.

Бихме искали също така наши представители и юристи да участват при Вас и да представят позицията на милиони български длъжници, чиито права са били нарушени в Заповедното и Изпълнителното производство по действащия Граждански процесуален кодекс, да запознаят широката общественост с проблемите, във връзка с лошото прилагане или изобщо неприлагането на Правото на Европейския съюз от страна на публичните власти и българските съдилища, нарушаването на правото на справедлив съдебен процес по Заповедното производство, както и нарушените конституционни права на гражданите.

Вашата аудитория може да ни открие тук:

http://www.sd-solidarnost.com/

https://www.facebook.com/sdsolidarnost/

 

Сдружение “Солидарност“ 

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.