Home » Авторски страници

Бушони и димна завеса

2018.10.17 3 коментара

Карикатура: Чавдар Николов, Терминал 3

ВЕРНО ЛИ? НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ!

Пеевски напуска медиите.

Джи Пи Груп напускат обществените поръчки.

Телевизия “Алфа” напуска ефира.

Трима министри напуснаха постовете си.

Всичко това има една цел – Той и Кой да запазят своята власт. Горят се бушони, късат се опашки, имитират се конфликти в управляващата клика, хвърлят се димни бомби.

Да сте чули за поне едно повдигнато обвинение за корупция по високите етажи на властта? За един осъден?

Да сте чули за поне един разпитан, обвинен или задържан по аферата #ДжиПиГейт, освен ареста на журналиста Димитър Стоянов от Биволъ и румънският му колега, разследващи тази мегакорупционна схема?

Да сте чули нещо за разпити или обвинения за “Трейс” – фирмата, ремонтирала пътя убиец в Искърското дефиле, където загинаха 20 човека?

Да сте прочели една статия, без да ви се доповръща от свинските медии, които уж Пеевски напусна?

Да чувате нещо за 16-те милиарда източено ДДС, за които се оказа, че престъпление и виновни няма?

Вече не чувате нищо дори за убийството на журналистката Виктория Маринова… Така работи кочината. Залива ни с помия и лъжи ежедневно, давим се в скандали и гейтове, и керванът си върви. А помните ли, че още преди две години Буда каза, че Пеевски си заминава? Пеевски е още тук и е по-силен от всякога!

Вместо да следваме събитията и да скачаме лудо от скандал на скандал, е нужно поне едно нещо да доведем докрай! И “нещото” днес е #ДжиПиГейт.

Когато тази афера бъде разплетена докрай и Борисов, Цацаров и Пеевски си получат заслуженото, тогава ще знаем, че се е случило нещо истинско и важно.

Карикатура: Христо Комарницки

.

Георги Георгиев,

ГД “БОЕЦ”

3 коментара »

  • niki123 said:

    Само в България всеки е виновен до доказване на противното. Утре мога да си измисля, че съседът Гошо ми е сложил пломба на зъба от некачествен материал и да очерня името му, ако имам връзки в турската телевизия бтв… Нали искате по-добра инфраструктурта, защо се хващате на всеки скалъпен скандал, целящ да опетни и малкото фирми, които дават работни места и се опитват да правят нещо за милата ни татковина???

  • Калоян said:

    Защо всички намират виновници без да знаят каква е ситуацията? Това е просто позорно. Джи Пи Груп изобщо нямат вина. Само плюете. Срамота пълна!

  • Mariana said:

    Е да, Джи Пи груп не е като бившата кметица на “Младост” например, само тя е виновна до доказване на противното…

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.