Home » Авторски страници, българи зад граница

Лятна Чуднотека – 8 юли 2017

2017.07.10 Няма коментари
Spread the love

IMG_5311

На 8-ми юли, събота, децата от лятната Чуднотека „Малката България ‘2017“ разтвориха широко ръце и с огромната сила на тяхното въображение полетяха на пътешествие около света.

IMG_5296

7
Денят беше посветен на спортните игри и самолетите, вдъхновен от новооткрития Музей на авиацията в Бургас. Малчуганите изработваха, изрязваха и оцветяваха самолети с внимание и ентусиазъм.

4

Организираните игри навън донесоха веселие, слънчево настроение и спортен дух на всички участници.

3

Следващата събота предстои посещение в света на легото за по-малките, в детски музей – за по-големите деца, а за последния ден от лятната Чуднотека, 22-ри юли – е предвидено състезание „Мама, татко и аз“, творчества и много забавления.

9

Лятната Чуднотека е най-популярното детско събитие за сезона в района на Чикаго. Организиран от учителите и директорите от „Малко българско училище“, този единствен по рода си детски лагер допринася за едно още по-щастливо, весело и незабравимо детско лято.

6

.

Соня Герджев

Още снимки от събитието:

44

33

22

11

8

IMG_5332

5

 

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.