Home » Авторски страници

Нов протест в София срещу вдигането на цените

2017.04.05 Няма коментари
Spread the love

5

На 07.04.2017 г. от 10.00 часа (по предварителна информация) КЕВР ще се заседава повторно относно доклада за изменение на цените на електрическата и топлинна енергия, вследствие на изменението на цената на природния газ за второто тримесечие на 2017 година. Това означава, че ще се опитат да приемат огромното увеличение на цените на парно и топла вода в цяла България, което не можаха да приемат във вторник! Припомняме, че за София увеличението ще е с 23%, а на места ще стигне близо 40%!

И другото – цената на водата в София скача с 20%!!!

Докога ще търпим??? Стига сте се срамували, стига сте мишкували, стига сте се примирявали!

Да излезем на улицата и да кажем СТИГА на гаврата с изтерзания български народ! 9:00 ч. пред сградата на КЕВР на бул. “Дондуков” 8-10! Нека този път бъдем поне 5 пъти повече от протеста на 4-ти! Длъжни сме да изкрещим срещу поредната гавра с народа!

Организатори са граждани, които се борят от години с проблемите около ОПГ “Топлофикация”, Федерация на потребителите и др.

 

ФБ група Протест срещу безобразията на КЕВР

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.