Home » Авторски страници, българи зад граница

Българче в Австралия финалист в конкурс на австралийското национално радио

2016.09.03 Няма коментари
Spread the love

stivan_yovcher_sbs_languages_comp_v1

Един от учениците от Българско неделно училище “Св. Св. Кирил и Методий” в Аделаида, Австралия, Стивън Йовчев, е избран за финалист в конкурс за езици на австралийското националното радио SBS (SBS National Languages Competition People’s Choice). Йовчев е един от топ 24-те финалисти в конкурса на SBS за национални езици. По-долу може да се видят отговорите, които той е написал на български за участието си в конкурса.

stivan_yovcher_-_senior_sa_-_bulgarian_entry_1

Българи в Австралия разпространяват в социалните мрежи призив да се гласува за Йовчев, за да стане той победител във финалната фаза. Ако се съди по опциите за гласуване, в него могат да участват само хора, които живеят в страната. Вот за Стивън Йовчев в сайта на австралийското радио SBS може да бъде даден ТУК.

stivan_yovcher_-_senior_sa_-_bulgarian_entry_2

Искрено пожелаваме успех на младия ни сънародник!

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.