Home » Авторски страници

Апел на един баща, който се нуждае от средства за болното си дете

2016.06.01 Няма коментари
Spread the love

До нашето издание, както и до други медии, бе изпратен апел за помощ, написан от Виктор Маринов от Белоградчик, който се опитва да събере достатъчно средства за лечението на болното си дете. Каква е неговата история, какво е заболяването на неговия 5-годишен син, какви доходите на семейството, което е четиричленно, с две деца, можете да прочетете по-долу.

1ь

Казвам се Виктор Маринов и съм от град Белоградчик. На 30 години съм и имам две малки деца.

Обръщам се към вас с молба за помощ. Помощ, от която се нуждае 5-годишният ми син Асен.

До преди 3-4 месеца той бе жизнено, игриво и любопитно момче. Постепенно започна да губи апетит, а в последствие и желание за игри, закачки… Оплакваше се от главоболие.

Отидохме на педиатър в болницата в Белоградчик. След направения преглед ни казаха, че синът ми Асен има глисти. Дадоха ми лекарства за това и ни казаха да отидем на преглед след около седмица.

За съжаление положителен ефект от лечението нямаше… Напротив, синът ми започна да повръща и по някога да губи равновесие.

Посетихме друг педиатър в същата болница – д-р Вълчева. След прегледа тя ни каза, че детето ни се нуждае от консултация с невролог и изказа съмнение, че Асен има хидроцефалия.

Отидохме при доктор Атанасов. Той направи всички необходими изследвания, след което потвърди съмненията на д-р Вълчева, че Асен има хидроцефалия. Но това не бе всичко. Д-р Атанасов каза, че синът ми има тумор в задната част на главата. Тогава ни насочи към Университетска болница МБАЛ „Свети Иван Рилски” в София.

Там Асен претъпя две операции. Първата – срещу хидроцефалията. След още две седмици претъпя втора – за отстраняване на туморното образувание.

За съжаление лекарите не успяха да отстранят целия тумор – от него останаха около 3-4 % в задната част на главата на Асен.

За да се излекува напълно, синът ми се нуждае от ежемесечни посещения на лечебно заведение за химио- и лъчетерапия.

Аз работя като дървосекач, а жена ми отглежда малката ни дъщеря. Семейните ни доходи не са достатъчни за покриване лечението на сина ми. То възлиза на около 700-800 лв. месечно.

Сигурен съм, че има добри хора, които биха могли да помогнат финансово на мен и семейството ми, в този труден за нас момент, за да осигурим ефективно лечение на малкия Асен.

Само чрез вас молбата ми може да достигне до широк кръг от хора, с чиято помощ да дадем реален шанс за пълно излекуване на сина ми!

2

Номерът на банковата сметка:

BG07SATA93000020488789,

на името на майката Надя Еленкова Николова.

За контакт с нас:

Виктор Любенов Маринов – моб. +359876277656

Надя Еленкова Николова – моб. +359879485246

Aдрес:

гр. Белоградчик, ул. “Георги С. Раковски” 20

 

3я

Благодаря Ви,

Виктор

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.