Home » Авторски страници, Е-Списание

Дискусия с авторката на “Експертите на прехода” Достена Лаверн

2013.08.24 Няма коментари
Spread the love

На 29 август 2013 г. в клуб до бл. 62, близо 14-ти ДКЦ (14-та поликлиника) в София, НАРОДНО СОЦИАЛНО ДВИЖЕНИЕ организира среща-дискусия “Експертите на прехода” с д-р ДОСТЕНА ЛАВЕРН. Дискусията е обявена с начален час 19.00 и краен 21.00. (По-подробна информация за мястото на дискусията може да се намери във Фейсбук група Дискусия “Експертите на прехода” – бел.ред.)

.

Достена Лаверн

Достена Лаверн

Д-р Лаверн е български политолог, работещ във Франция. Тя е автор на нашумялата в България книга “Експертите на прехода”, в която се разглежда дейността на различните неправителствени организации – като Център за изследване на демокрацията, Център за либерални стратегии, Български хелзинкски комитет, Институт за пазарна икономика и др.

Достена Лаверн ще говори за начина на възникване и функциониране на тези организации, целите, които си поставят, водещите техни експерти и пр.

Според организаторите тази среща – дискусия може да бъде полезна за всички участници в българското протестно движение.

 

Еврочикаго

————————————————————-

Корица на "Екпертите на прехода"

Корица на книгата “Екпертите на прехода”

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.