Home » Авторски страници

Премиерата на „Мемфис“ в АУБ изправи публиката на крака

2013.04.05 Няма коментари
Spread the love

Memphis_premiera

Неповторима премиера на мюзикъла „Мемфис” (за който вече публикувахме информация – линк) взриви публиката в Благоевград на 3-ти април. Студентите от Американския университет в България показаха висока за аматьори класа на актьорски, танцови и певчески умения. Сърцатото изпълнение на студентите бе възнаградено от несекващи аплодисменти и изправена на крака публика в края на представлението.

Сценична треска беше обхванала участниците часове преди премиерата. Зад кулисите кипеше усилена подготовка, а малкото късметлии, които успяха да гледат генералната репетиция, останаха по местата си до началото на премиерата. В главната роля на чернокожата певица Фелиша Фаръл се беше превъплатила четвъртокурсничката в АУБ Лора Златева. „За мен „Мемфис” е много различен мюзикъл, защото показва другата страна на музикалната революция. Да играя афро-американска жена през 60-те е голямо предизвикателство”, сподели Лора.

Memphis_premiera2

Участието на преподавателят в АУБ Дейвид Уолъс беше голямата изненада на вечерта. Ето какво разказа той малко след премиерата: „Преди много години, когато бях студент, бях член на актьорска и певческа група. Щастлив съм, че имам възможността да преживея някои от тези емоции отново и да бъда част от този толкова вълнуващ мюзикъл.”

Националното турне на носителят на 4 награди „Тони” мюзикъл „Мемфис” продължава в София. Столичани ще могат да се насладят на спектакъла в Музикалния театър на 7 април от 17 и 20 часа. Следват представления в Стара Загора на 8 април, Варна – на 10 април, Бургас – на 12-ти и Пловдив – на 14-ти април.

 

Албена Кехайова

За повече информация:

+ 359 73 888 215 ; + 359 888 80 17 48

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.