2024-04-16

5 thoughts on “Спас Ташев – агент или борец срещу ДС?

  1. п.с.: Що се отнася до конкретния текст, този „материал за пълнеж“ и „чоплене на стари рани“ ни бе изпратен по редакционната поща. Когато един човек се опитва да защити публично името и достойнството си, той естествено търси медиите. За съжаление не всички медии се вълнуват от това да дадат гласност на подобни казуси. Казуси, които, който както и да ги тълкува, не са само личен случай. Защото тук става въпрос и за подплатени с аргументи съмнения за обективността на натоварена със сериозна отговорност българска държавна институция.

  2. Това, че много „обичате“ „сайтчето“ ни, ми е известно.

    Вие сте най-преданият хейтър на Еврочикаго, драга „Малина“, „Кина“, „Димо“, „Мишо“, „Ваня“, „Ангелина“ и пр.

    Бяхте ни забравила за известно време (не ме карайте да припомням защо).

    И нямаше въобще да споменавам сега, че сте най-преданият ни хейтър, ако бяхте се променила случайно. Ако вместо обиди, подигравки, поучения и пр., наистина търсехте диалог и позитивност.

    Но не сте 🙂

  3. Драга Мариана,
    А вие въобще разбрахте ли смисъла на моят пост?
    Въпросът не е в това, кой е Ташев и дали го очернят или защитават, а че ние българите, включително и вашето сайтче се занимават с ненужни и загубени каузи, вместо да търсим пътища за диалози. Това с чопленето на стари рани е материал за пълнеж. Пишете позитивни неща, които да привличат читателите! Лошите всеки си ги има!

  4. Драга „Малина“,

    Вие въобще прочетохте ли този текст??

    Той е в защита на Спас Ташев, а не обратното…

  5. Не е ли вече крайно унизително, ние българите да си разнасяме кирливоте ризи не само в България но и от единият край на света до другия и то с поръчкови материали. Това е така защото не е логично едно неглижирано комсомолско сайтче като Евро-Чикаго, да неглижира собствените си подобни проблеми и да се занимава с някой си Ташев. В същото време там в Чикаго никой не подхваща доносниците от старата емиграция, които провалиха развитието на българската общност, защото новите им помощници, комсомолските кредитни милионери, промъкнали се със зелени карти, продължават тяхната предателска дейност. Нерде Скопие, нерде Чикаго. Някой лъжепатриот си няма работа и чака да му обърнат внимание на жалкия донос. Е, ние го правим просто от съчувствие към жалкото намерение, да се очерняме вечно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *