Home » Авторски страници

За възможностите, кризата и още нещо…

2012.01.09 2 коментара
Spread the love

Галя Должева

За възможностите, кризата  и още нещо…

 

Благословена да е Новата 2012!

На всички читатели на www.Eurochicago.com и  специално на моите клиенти и колеги – само напред с много здраве и късмет!

Какво ли не се изписа за кризата, какви ли не мерки, манипулации и конспирации не последваха, милиони банкрупции на частни лица и компании, загуби на жилища, плащани десетки години, на спестявания и инвестиции. Едни, тотално разбити финансово и емоционално, не успели да се свестят след шоковото състояние от загубите, попаднаха в конспирационната  мрежа на живота – поеха път към родните държави, към болници и психиатрични клиники, търсещи спасение! А другите, изгубили много пари просто продължиха напред, следвайки съвета на Чърчил „Ако преминавате през ада не спирайте, а просто продължавайте напред!”

Има много примери за успехи по време на криза, няма да правя коментари, но компанията, в която аз работя като финансов брокер, с още  няколко българи, безпорно бележи ръст на голямо развитие, с потенциална възможност за наемане на много хора за новите офиси, които трябва да се открият не само в Америка, а навсякъде, където отровните пипала на финансовата индустрия са докоснали хората. Компанията, бореща се за финансовото образование на средната класа, на хората, които по една или друга причина нямат съветник и писмен план в дивата финансова игра на капиталистическа Америка, мразена от банките и застрахователните компании, от „процъфтяващата” моргич  индустрия, от модерните инвестиционни компании,  беше под шапката на огромната корпорация „Citi”. До  1 април 2010.

Това е датата,  от която тръгна новата PRI (wall street име на Primerica). За малко повече от година и половина акциите на компанията се повишиха с около 60%. Но най–важното е, че компанията предоставя големи възможности за изграждане на собственост на финансовите брокери. Дори за новите работници от самото начало има  бенефити и се гради собственост – при постигането на определеното ниво се получава пакета акции. Представяте ли си – освен с комисионните, които получавате, да ви се трупат акции – звучи невероятно, още повече по време на криза, но е самата истина. Не казвам че е лесно, да се работи с хора никога не е било лесно, но е много интересно и си заслужава, заслужава си, повечето от нас (зная, не е възможно всички, колкото и да ми се иска) да сме финансово независими, социално свързани, да подкрепяме нашето общество, да носим искрица от честността на 21 век, да носим с гордост името Кръстоносец!

Ще построим финансовата ви къща, в ръцете на най-добрите и сигурни строители сте, дори да имате финансово портфолио (финансов анализ, план), обадете се за второ мнение, за  да сте убедени че имате най-доброто, за бъдещето ви ( частно пенсионно осигуряване) и за бъдещето на вашите деца ( колежански планове)! Ще ви струва само време – може би за едно кафе!

А ако търсите възможности за допълнителни доходи, ще ви тренират най-добрите брокери! Интернационална компания, с около 4000 офиса в 5 държави, по предварителни прогнози ще отворят още 30000 офиса в Америка и Канада!

Нека 2012 бъде благословена и Бог да ни пази и помага!

 

За контакти:

Галя Должева,  тел. 224-565-6464;  email: [email protected]

2700 S. River Rd, Ste # 112, Des Plaines, IL 60018

2 коментара »

 • Ник said:

  Галя,
  Поздравления,
  Ти си гордост за нас.
  Ник

 • АТАHAC said:

  POJELAVAM USPEH NA BALGARITE DALE4E OT BG!

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.