2024-03-29

6 thoughts on “Апел за помощ

  1. За тези,които са в България и ако още не са разбрали вече има открита сметка и тук на името на Петя Йорданова в ОББ.Цялата сметка ще намерите в дарикнюз бг.

  2. Moite saboleznovaniq na semeistvoto. Kakvoto i da kaja ili napi6a v tozi moment, nqma da oblek4i ni nai-malko bolkata koqto izpitvat. Tragediq e slu4iloto se, tragediq za izgubeniq mlad 4ove6ki jivot, za tezi malki de4ica koito nqma da imat 6tastieto da izrasnat i s ba6tina obich i podkrepa, tragediq e i za tova mlado momi4e na 4iito ramene ostava da bade i maika, i ba6ta. Nadqvam se Petq da nameri sili i da prodalji napred. Nadqvam se i dechicata i da badat jivi i zdravi, i da imat mnogo kasmet v jivota si. Mila Petq, badi silna mila, silna, zaradi tezi dve malki prekrasni de4ica koito si sazdala s lubimiq za teb 4ovek………pi6a i pla4a, tolkova e tajno………….Az namerih nachin da pomogna, makar i s malko, sa6to agitirah vsi4ki moi priqteli da uchastvat v tazi iniciativa za pomo6t, vseki s kakvoto moje. Neka ne zabravqme 4e sme predi vsi4ko hora, i za jalost vseki edin ot nas moje da bade v situaciqta na tova semeistvo. Molq pomognete s kakvoto mojete, neka badem HORA, neka badem dobri, makar i za malko……. Mir na praha ti Svetli :(….

  3. Моите искрени съболезнования на семейството. Колко нелепо, с 2 малки деца които никога няма да познават баща си…….
    Всички които живеем тук особенно в по големите градове знаем колко могат да бъдат опасни те. Пълно е с каква ли не сган и става все по-лошо.

    Между-другото, дали не е възможно да се направи PayPal акаунт където съпругата да получава дарения?
    Ще е много много по-лесно, а и по-евтино за всички които желаят да помогнат.

  4. И тук искрени съболезнования на цялата фамилия.Руслана струва ми се,че вие живеете в България и ако е така смятам че трябва тук да се направи нещо отделно от там(за по-голямо удобство,а съм убедена,че желаещи да помогнат с нещо има много).Светли има много приятели тук.Моето мнение е,че у нас е много малка гласноста на случая-а трябва да боде очите на всеки човек в Б-я.Очаквахме да бъде отразен в телевизиите-но не би.И все пак се надявам,че някой близък ще се наеме да ни организира,защото-заедно можем много.

  5. За съжаление,това е жестоката истина пръснахме се по света за едно по добро бъдеще ,а намерихме смърта си.Къде са организациите сега в помощ на семейството,къде е ДАБЧ,къде са законите.Един спомен ще остане за момчето а някой даже няма да разбере за станалото.Българи нека се съединим и потърсим правата си,защитата си.

  6. Отиде си без време и без причина един млад човек, който имах честта да бъде приятел на мен и семейството ми!!! Където и да си почивай в мир, приятелю!!! Молим се за успокоение на душа ти!!! Ти ще живееш в нас завинаги!!!
    Моля ви хора, помогнете с каквото можете на семейството на Светли!!! Петя също е забележителна жена, много силна и борбена, но в този момент има голяма нужда от подкрепа!!!
    Приятелите на Светли в Българи също пуликувахме апела за помощ!!!
    Заедно можем много!!! Нека го направим, нека дадем нашата подкрепа на близките!!!!
    Руслана Йорданова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *