Home » Е-Списание

Новата Мис Америка е шоколадовата Кареса Камерон

2010.01.30 Няма коментари
Spread the love

В късната съботна вечер в Лас Вегас Planet Hollywood Resort & Casino завърши 88 по ред конкурс за красота “Мис Америка”.

Победителка стана 22 годишната представителка на щат Вирджиния Кареса Камерон (Caressa Cameron).
Освен диамантената корона тя спечели 50000 долара стипендия в надпревара с още 52 млади жени победителки в конкурсите за красота на своите щати.
“Мис Америка 2010″ изучава телевизионна журналистика в Virginia Commonwealth University и планира да стане ТВ водеща.
Второ място в конкурса зае Кристи Кевиндер (Kristy Cavinder) от Калифорния която получи 25 000 долара. Общо организацията Мис Америка раздаде над 340 000 долара стипендии. Като цяло на национално, щатско и локално ниво са раздадени само миналата година повече от 45 милиона долара в кеш и стипендии. Това е така защото, Мис Америка е вътрешен конкурс за САЩ и е по-скоро за таланти, отколкото за красота. Тук момичетата не са така ослепително красиви, както в конкурса Мис САЩ, чиято победителка след това се състезава за Мис Унивърс.

Както знаете миналата година българското момиче Лаура Чуканов (Мис Юта 2009) бе трета подгласничка на Мис САЩ.
Редакцията на www.Eurochicago.com веднага след края на конкурса се обърна към Лаура за коментар. Оказа се, че г-ца Чуканов не е гледала конкурса, защото е изключително заета, като кореспондент за Парк Сити ТВ на международния кинофестивал Sundance Film Festival, до завършването, на който остават по-малко от 20часа. Лаура обеща, че в понеделник ще гледа конкурса на запис и ще направи своя коментар за читателите на Еврочикаго.

Miss09a

Снимка от 2009-та: Laura Chukanov & Mario Lopez водещ на конкурса Мис Америка

Видео от днес:

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.