Home » Е-Списание

Род Благоевич стартира свой уебсайт

2009.08.11 Няма коментари
Spread the love

Бившият управител на нашия щат Род Благоевич (губернатор на Илинойс до 29.01.2009г.), от началото на тази седмица стартира свой сайт GovernorRod.com заедно с ПР-агенцията The Publicity Agency. Посетителите на сайта, могат да разберат кога и къде ще бъде Благоевич, да прочетат биографията му, както и да се обърнат към него по всякакви въпроси.

От момента, в който загуби губернаторския си пост, Благоевич взе участие в много медийни изяви, в спектакъл, бе водещ в радиостанцията WLS. Освен това политикът пише книгата “Губернатор” и обяви, че ще участва в реалити шоуто “I’m a Celebrity…Get Me out of Here”. (Съдът му забрани това участие, защото слушанията по делото не са почнали).

Благоевич е обвинен по 16 точки, включително за корупция, за изнудване и за незаконно подслушване на разговори. В момента е пуснат под гаранция. Ако съдът постанови, че е виновен, 52 годишният политик може да попадне зад решетките за 30 години.

Нека припомним, че демократът Благоевич бе 40-ти по ред управител на Илинойс. От тези 39 губернатори до него петима са били осъдени. Забележително постижение е, че от последните осмина преди него половината са завършвали кариерата си пред съда. Ето и имената им:
32 William G. Stratton (републиканец)
33 Otto Kerner, Jr., (демократ)
36 Daniel Walker, (демократ)
39 George Ryan (републиканец)
Джордж Райън е все още в затвора независимо, че с писмо към Дж.Буш преди да завърши президентския му мандат, политици помолиха за амнистия за възрастния и с влошено здраве техен колега.

Източник: www.Eurochicago.com

Photo: Wikipedia.com

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.