Home » Авторски страници, българи зад граница

Българско семейство в Испания събира пари за операция на болното си дете

2016.06.29 Няма коментари
Spread the love

Албена Иванчева, която живее в Гърция и която неведнъж се е опитвала да помага за различни благотворителни каузи, е отправила от стената си във Фейсбук апел за помощ на едно българско семейство в гр. Торевиеха, Испания, което събира пари за операция на болното им дете. Детето е на 5 годинки и трябва да му се направи операция за присаждане на стволови клетки. Родителите не могат да съберат сами необходимата сума за операцията. По-долу можете да прочетете апела на Албена Иванчева от Атина, Гърция, за малката Алиана, която живее в Торевиеха, Испания.

13528829_518637264993808_1148201720665195472_n

Неведнъж от страницата си във Фейсбук съм апелирала за помощ. Този път няма как да подмина апела, отправен ми от мои приятели, защото се отнася за едно малко момиченце. Поставени под трудните обстоятелства в България, родителите са принудени да емигрират в Испания, за да могат да събират пари за малкото си момиченце. Сами обаче не е възможно да се справят с определените суми.

Алиана е само на 5 години и страда от детска церебеална парализа. Тя има нужда от операция за пресаждане на стволови клетки. Операцията е назначена за месец август в Китай и струва 30 000 евро. 5 години родителите се мъчат сами, но виждат, че няма да успеят без нашата помощ. Моля всеки един от вас, който иска, за пореден път да се отзове на апела ми и помогне с каквото реши.

PAYPAL сметка на Алиана: [email protected]

за Испания банка Santander IBAN ES05 0049 4427 9627 9001 2990 Swift: BSCHESMM

 

Албена Иванчева

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.