2024-04-16

8 thoughts on “Гентиян Пируши: Не съм чиновник, а човек, който би работил с призвание и сърце

  1. Браво на господин Пируши!

    От всеки ред лъха изстраданото му родолюбие на човек, родил се на българска територия, но намираща се в пределите на друга държава! Според мен това е човекът, който ще работи със сърце за всички българи, живеещи в чужбина, защото той е един от тях, а не поредната чиновническа номенклатура, която да угодничи на интересите на тези, които са я назначили там!

    Поздравявам Ви, господин Пируши и продължавайте да се борите за правата на българите в чужбина, каквото и да се случи с този конкурс! Ако Ви изберат, това означава, че наближава края на шуробаджанащината в България и ще се види светлина в тунела на безизходността! Такива млади и сърцати хора са необходими на МАЙКА БЪЛГАРИЯ – вие младите и образовани хора сте новите възрожденци!!!

  2. Защо ВМРО настоява толкова много да поеме под свой контрол ДАБЧ? Отговорът уважаеми българи е следният – за да има Красимир Каракачанов контрол над издаването на документи за българско гражданство. Новинарската агенция твърди, че един от офисите на „паспортната мафия” в България е в централата на ВМРO.

  3. Всъщност партията на Каракачанов затваря своя обръч и създава монопол около процеса за придобиване на българско гражданство като овладя още една входна врата – Дирекция „Миграция“ на МВР. Неин директор стана дългогодишният шофьор на Каракачанов Йотко Андреев.

    Ето, че пъзелът вече се сглобява и зад декларирания патриотизъм започват да прозират съмнителни и доходоносни схеми. Сега на ход е премиера Борисов.

  4. Известно е, че кандидатът на ВМРО се нарича Борис Вангелов Борисов, областен координатор на партията за Велико Търново. В това си качество бе водач на листата на Коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ за Габровския район. Слуховете, че мястото е спазарено и че върху министър-председателя Бойко Борисов се оказва огромен натиск да назначи за председател на ДАБЧ човекът на ВМРО и на Красимир Каракачанов вече се разпространяват публично. На Каракачанов са думите, че правителството пада, ако не стане това назначение. Много жалко, ако не професионализма и патриотизма, а тънките партийни сметки са цената за оцеляване на правителството.

  5. за Спас Ташев се съхранява лично дело IА-3280. Делото се състои от пет листа като в описа на трето място след рапорта за проведена вербовка е посочено наличието на негово писмено обещание за сътрудничество към ДС.

  6. СПАС ТАШЕВ – Обществената тайна, че днес се прави избирателен подбор при разкриването на документи на бившата Държавна сигурност. С решение № 2-15/05.06.2012 г. това твърдение вече е доказан факт, който най-ясно личи от обявяването за агент на бившата ДС за трети пореден път на Спас Ташев, основател и пръв директор на Българския културен център в Скопие до 2009 г. На пръв поглед в решението на Комисията по досиетата сякаш всичко е наред. Принадлежността на Спас Ташев към ДС е установена със следните документи: от ръководилия го щатен служител; рег. бланка; рег. дневник; картони – обр. 4 – 5 бр. и обр. 6; лично дело IА-3280 (Ст.З.); протокол № 5/ 1990 г. с предложение за унищожаване на работно дело IР-1239; доклад на МВР рег. № RB202009-001-05/01-08-I-1466/ 13.09.2007 г.

  7. От интервюто му лъха на истински бъларин , за който родината и сънародниците му по света са нещо свято и възвишено……….

  8. Браво на това момче! Това е единственият достоен кандидат необвързан номенклатурно и некорумпиран кадър от системата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *