Home » Авторски страници

Отворено писмо на правозащитника проф.Янко Янков до Премиера

2009.09.02 Един коментар
Spread the love

Относно:
Организираната и системно провеждана от всички досегашни посткомунистически български правителства зловеща практика на държавен тероризъм, евгеника, социално-икономически геноцид,
социално-медицински и медикаментозен геноцид, образователно-професионален геноцид, пенсионен геноцид, извънсъдебни убийства и множество други форми на геноцидно и терористично насилие над и изтребление на гражданите на България

***

До г-н Бойко М. Борисов –
Министър-Председател на България
Министерски съвет (МС)
бул. „Княз Дондуков” № 1
1000 (1194) София
E-mail: [email protected]
Към: № 4379/03
Към: № 405/ 12.03. 2007 г., 30.07.2007 г., 19.09.2007 г., 21.09.2007 г., 24.09.2007 г., 07 Октомври 2007 г., 18.05.2008 г., 25.05.2008 г., 08.06.2008 г., 27.06.2008 г., 29.06.2008 г.;
Към: № 4379/ 03.08.2009 г. (две отделни заявления); 17.08.2009 г.;

Господин Министър-Председател,

Приложено предоставям Ви електронен (CD) запис на текстовете на моите многобройни официални писмени изложения, свързани с тезата ми, че през последните 20 години всичките т. нар. „посткомунистически правителства” са осъществявали престъпна геноцидна стратегия спрямо българските граждани.

Всичките тези мои официални писмени изложения са били надлежно регистрирани в офиса на Главния прокурор на България с изричното и пределно ясното искане за извършване на разследване на посочените от мен факти и обстоятелства, при което да бъдат разпитани посочените от мен свидетели и експерти, както и да бъде събрана посочената експертна и друга документация.

До днес, обаче, българският Главен прокурор въобще не ми е отговорил, и това обстоятелство ми дава основание да считам, че в името на прикриването на извършените престъпления той не е бил предприел абсолютно нищо.

В приложения тук електронен запис на визираните текстове същите, без въобще да бъдат променяни текстуално, са представени графически съвсем не в техния първоначален и предназначен за съответните институции външен вид, а са представени като съдържание на планирана за издание книга. Към днешния ден проектът на въпросната книга се състои от повече от 370 (триста и седемдесет) страници голям формат, като същата има своя надлежно регистриран международен библиотечно-издателски номер (ISBN 978-954-8550-64-2).

Държа да Ви уведомя:

че почти всичките въпросни текстове са публикувани в редица електронно-информационни издания в Австралия, Великобритания, САЩ и България;

че са надлежно предоставени на почти всичките западни посолства в България, както и на рeдица обществени, държавни и правозащитни европейски и световни институции;

че предстои да бъдат обработени в синтетичен вид и форма, да бъдат преведени на английски език и да бъдат надлежно депозирани в редица, включително и правосъдни, европейски и международни институции.

В контекста на всичко това, Господин Министър-Председател, за мен е от изключителна важност да зная каква е и каква предстои да бъде Вашата позиция като новоизбран (само преди около един месец) ръководител на поредното българско посткомунистическо Правителство:

дали и Вие ще продължите геноцидната стратегия на досегашните правителства или ще поискате разследване на фактите и обстоятелствата, даващи основание да се счита, че досега е била реализирана геноцидна стратегия и са налице геноцидни резултати.

Янко Н. Янков
02 Септември 2009 г.

————————-
Информационно уточнение:
Текстът е публикуван в Интернет на адрес:
Web site: http://iankov.blogspot.com/2009/09/2009.html
Заглавие: „Българският геноцид – 2009 г. – Б”

One Comment »

  • Ivan kostadinov said:

    Ivan kostadinov
    [email protected]
    хич не ми го пробутвайте този Янков. На него не са му ясни нещата. По-рано беше писал, че главната цел на мафията била да подтикне устойчивите и знаещите хора да емигрират от България, за да може по този начин българската територия да бъде “обезкостена и обезмозъчена”.
    Кажете му, че има много здраве от баба ми.Това въобще не е вялно – всичките, които сме емигранти нямаме нищо общо с новава, което той нарича “мозък”.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.