Home » Акцент, Е-Списание

Номинираме „Българско събитие на годината в САЩ”

2010.12.13 4 коментара
Spread the love

Б.Р. Тази публикация е от средата на декември 2010г. Как се разви конкурса може да научите на актуалната му страница към 3 февруари 2011 г. с нов адрес:
https://www.eurochicago.com/2011/02/glasuvame-za-balgarsko-sabitie/

„Българско събитие на годината в САЩ”

Уважаеми читатели, редакцията на Eurochicago.com, с подкрепата на посолството на Република България във Вашингтон и консулствата ни в Ню Йорк, Чикаго и Лос Анжелис, стартира през м. юли конкурс Българско събитие на годината в САЩ.

Настъпи време да проведем гласуването, което ще определи главните български събития. Молим ви да се присъедините – обещаваме награди!

2010_event_year

Идеята
за конкурса на Еврочикаго е чрез медийно огласяване на събитията с българско участие в САЩ те да добият популярност и да привлекат в по-значима степен вниманието на нашата общност в Америка и по света. Нека заедно отбележим всичко добро, свързано с името на България!

Наградите
на конкурса (лаптоп Lenovo, дигитална камера Sony и др.) ще са за тези, които са готови да разкажат за успехите на другите и да гласуват за тях.

Още за конкурса (линкове)
Срокове и условия на конкурса
Кой може да участва?
Списък на български събития в САЩ (очакваме предложенията Ви)

Завърши първият етап от конкурса

Миналата година
за събитие на 2009-та, макар и неофициално, според писмата на читателите бе определено участието на родената в София Лаура Чуканов на конкурса «Мис САЩ ‘2009», която бе на крачка от спечелването на титлата, класирайки се на финала сред четирите най-красиви момичета в Америка.

За следващата 2011 година
ще се постараем да направим конкурса традиционен. Ще привлечем още партньори и спонсори. За да се включите успешно в разпределението на бъдещите награди, изпращайте ни още отсега и през цялата следваща година отговорите си на следния въпрос: Какво очаквате oт 2011 г., кое събитие не трябва да пропуснем да отразим?

Пишете ни, съобщете за българските успехи, гласувайте за тях!

Благодарим
на нашите медийни партньори:
Българска телеграфна агенция (БТА)
Дарикнюз, КРОСС, Фокуснюз, БГНЕС, Русенюз, ТВ Европа
и на нашите спонсори:
Шефкет Чападжиев – най-известният български бизнесмен в САЩ, Емигрант №1 на България за 2005 година (линк)
Пламен (Пол) Маринов – адвокат от Чикаго (тел. 847-991-4188 – семейно, имиграционно право, банкрут, сделки с недвижими имоти)
Tomislav Services, Inc. (Томислав Георгиев) – застраховане, такси и др. услуги (линк)

————–

Ако ви харесва идеята на конкурса и желаете да бъдете сред неговите партньори или спонсори, пишете ни на редакционния ни имейл – линк, а за да предложите събитие на имейл – [email protected]

4 коментара »

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.