Home » Е-Списание

Кой може да участва в конкурса „Българско събитие на годината в САЩ”

2010.12.13 Няма коментари
Spread the love

Независимо дали живеете в Америка, в България или другаде, може да вземете участие в конкурса „Българско събитие на годината в САЩ ‘2010” (вижте по-долу на тази страница условието за получаване на наградите).

За да се включите в първия етап от конкурса с награда дигитална видеокамера Sony, е необходимо на специалния ни имейл за целта [email protected] да изпратите отговор на въпроса:
Кое българско събитие в САЩ (или събитие, в което е участвал българин) бихте отбелязали от началото на 2010 г.? Къде и кога се е провело? (Достатъчно е да посочите приблизителна дата и място).
Може да ни изпратите повече от едно предложение. Моля, запознайте се със списъка на събитията (линк), предложени преди вас. Не повтаряйте вече записаните.

За да участвате във втория етап от конкурса за наградата лаптоп Lenovo, е необходимо да гласувате за едно от номинираните събития в специалната ни анкета, която ще бъде изготвена и публикувана след приключване на първия етап.

Условие за получаване на наградите
Участието в конкурса е лично чрез имейл, в който освен име и фамилия трябва да посочите и телефон (не забравяйте към него да добавите код на държавата и код на населеното място). Същият имейл или телефон не може да се използва от друг участник. Ако сте сред спечелилите, за да получите наградата си, ще ви се обадим на по телефона, за да ни съобщите адрес в САЩ, на който да ви я изпратим (ако сте жител на Чикаго ще ви я връчим лично). На този етап не можем да изпращаме наградите до България. Ако не живеете в Америка трябва да имате роднина или приятел тук, който да я получи вместо вас.

Главна страница на конкурса -линк.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.