2024-04-16

4 thoughts on “Въпроси преди Избори ’2013 – отговорите на Движение „България на гражданите“

  1. Те не казват, че няма да се разкрие мандат. А че, ако се разкрива ще е на базата на ново преброяване и ако се наложи – премахване на мандат в България. Точно щото има места, където депутат се става с 2000 гласа. Ми, има логика.

  2. Меглена Кунева уж беше се научила как да отговаря, сега на тази пак ще трябва всичко отначало да се обяснява? Май нищо не става и от тия. Как може такъв отговор: ако дадат един депутат на българите в чужбина, щели да ощетят някой район в България. Голяма щета, няма що. Пожелавам на Меглена, партията и да влезе в Парламента, ама тя самата да не влезе. И да гледа отстрани… ощетена. Защото „методиките“ позволяват и такива фокуси.

  3. Нищо ново под слънцето. От ДБГ още от президентските избори чуваме все едно и също : ще седнем, ще разговаряме, ще обсъдим… А бе, хора , искаме да чуем вашата позиция. Сега в предизборната кампания е „разговарянето“, дебатът. Ако досега не знаете какво искате, за какво сте тръгнали да искате да управлявате?

  4. „Ние от Движение “България на гражданите” смятаме, че броят на народните представители от 240 трябва да бъде намален. Добавянето на мандат в чужбина вероятно би бил за сметка на мандат от друг район. “

    Ясно. Благодаря за откровеността. Искат да помагаме, ама им се свиди да ни дадат едно депутатско място. А на миналите избори избраха един депутат от Видин с 2000 гласа … Жалка картинка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *