2024-03-29

7 thoughts on “До българите зад граница: Поискайте да гласувате дистанционно още на 4 април! Вижте как

  1. Вижте сравнителна таблица с предимства и недостатъци на гласуването по пощата и ДЯГ (дистанционно явно гласуване) в сравнение с гласуването в ИС (избирателна секция).

    Taблицата може да видите актуализирана ТУК. Покажете я на тези, които искат гласуване по пощата. Ако те с честни помисли, би трябвало с две ръце да са за дистнационното явно гласуване.

    .

  2. Щом няма партия орган който да промени закона а имонно,, къто гласуват 51%с не харесвам нито един веднага да отпаднат всички партиии и да се смени системата. Щом гласуват българите пак за по малкото зло бсп дпс слави значи интеграцията и дипломите им са на най високо ниво дори и след 35.г мъки корупция нищета. Да ви има човек дипломите и интеграцията с избори щели променят нещо.

  3. Да се надяваме,че гражданите в страната и извън нея ще проявят наистина този път голяма активност и ще гласуват с разум на предстоящите избори !!! Кой ще управлявам България е важно за всеки един от нас ! Нека заедно се опитаме чрез активно гласуване да спрем бруталните кражби,които вече 30 години се извършват от политици ! ГЛАСУВАЙТЕ ХОРА !

  4. Правото на глас е защитено от Конституцията!

  5. Да се надяваме, че този път ще бъдем чути! Да се надяваме, че този път ще има Прромяна!

  6. Крайно време е НАРОДЪТ БЪЛГАРСКИ ДА ВЗЕМЕ НЕЩАТА В СОБСТВЕНИТЕ СИ РЪЦЕ И САМ ДА ОПРЕДЕЛЯ СЪДБИНИТЕ СИ !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *