Home » Авторски страници

Кърджали посреща “Джанки в Манхатън”

2017.10.03 Няма коментари
Spread the love

На 10 октомври в гр. Кърджали, в Културния дом, ще има представяне на книгите на писателя лекар Хасан Ефраимов. Ще бъде изнесен моноспектакълът на Красимир Демиров “Джанки в Манхатън”, направен по текстове от разказите на Ефраимов. Представянето ще бъде от 18 до 20 ч. местно време.

Д-р Хасан Ефраимов е автор на романа “Метаморфози” и на сборниците с разкази “Дервишки каракоджул”, “Събирачът на болка”, “Паралелен свят”. Събрани за издаване са и други негови сборници с разкази.

Авторът Хасан Ефраимов

През м. юли моноспектакълът “Джанки в Манхатън” бе изигран в гр. Добрич (вж. тук), където авторът живее и работи. Той е роден през 1966 г. в с. Трем, Шуменско. Завършил е Медицинския университет във Варна, специализирал е „Акушерство и гинекология“ в Медицинския университет в София. Работи като акушер-гинеколог в Добрич.

Разкази на Хасан Ефраимов влязоха и във втория литературен сборник, който нашият екип създаде – “Часовниковата кула”. Сред тях е и разказът “Джанки в Манхатън”, който може да се прочете тук.

…Бурените са бъдещето. В тях има живот. Нека подивее всичко. Земята е твоя, Сатана…

“ЗОВ КЪМ САТАНАТА”

Епилог на спектакъла “ДЖАНКИ В МАНХАТЪН”.

В Кърджали – на 10.10.2017 г.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.