Home » Авторски страници

Maymester в Американския университет в Благоевград

2019.12.18 Няма коментари
Spread the love

Публикацията съдържа информация за курсове, организирани от Американския университет в България (АУБ, AUBG), изпратена ни от българското Генерално консулство в Чикаго. До Генералното консулство има много запитвания от наши сънародници, относно възможни курсове за обучение в България. ГК – Чикаго разглежда партньорството с AUBG като възможност за развитие на двустранните отношения България – САЩ, в областта на академичния и културен обмен.

—————————————————————————–

Maymester

Какво е AUBG Maymester?

AUBG Maymester предлага интензивни академични курсове, които студентите могат да покрият в рамките на четири седмици.

Студентите могат да избират от набор от разнообразни дисциплини и могат да вземат до четири академични кредита. Курсовете се зачитат към дипломата в съответствие с академичния каталог.

Тази програма е идеална за студенти на Американския университет в България (АУБ), които се нуждаят от допълнителни академични кредити, както и чуждестранни студенти, които искат да опитат обучение тип “Liberal arts”.

Къде ще се проведе?

Програмата се провежда в кампус „Скаптопара“ на Американския университет в България в Благоевград. Това е уникален по рода си кампус, изграден в духа на традиционните американски колежи от типа “Liberal arts”, където студентите могат да живеят, да учат и да се забавляват на едно и също място.

Благоевград е изпълнен с живот университетски град, разположен на около час път от столицата София. Тук можете да се насладите на 2,5 км алея за разходки в природата и богата програма от събития.

Кога ще се състои?

Програмата за 2020 г. започва на 18 май и приключва на 11 юни. Учебните занятия са от понеделник до четвъртък през първите три седмици. През последната седмица на Maymester учебните занятия са в понеделник и вторник. Сряда е почивен ден, а в четвъртък се провеждат изпитите.

Часовете са от 10:00 ч. до 13:00 ч.

Повече информация – AUBG Maymester Flyer

 

Американски университет в Благоевград

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.