Home » Авторски страници

Books.Eurochicago.com – нашата нова идея, нашата книжарница

2017.05.09 Няма коментари

Уважаеми читатели, както някои от Вас вече знаят, към нашето издание има онлайн книжарница, която можете да посетите на следния адрес: 

Books.Eurochicago.com

.

eurochicago_knigi04a

 

Книжарницата е проект на нашия издателски екип с цел популяризиране на новата българска литература по света. Тя бе създадена благодарение на добрата воля и усилията на Андрей Ненов и Виктор Хинов, на които изказваме специална благодарност и които са водещи в екипа по създаването й. Изказваме специална благодарност и на Катя Донкова, заради нейната подкрепа в създаването на двата ни литературни сборника, издадени през 2016 и 2017 г.  – „Черга пъстроцветна“ и „Часовниковата кула“, които също са качени в нашата книжарница. Качени са също и сборникът с разкази на Виктор Хинов „Разкази от оня свят“, сборникът с разкази на Красимир Бачков „Има ли жена – има и беля“ и сборникът с есета на Ивайло Зартов „Нож“.

А ето от къде започна всичко – от идеята за създаване на специална литературна рубрика.

www.eurochicago.com/otkroveniya/

На следващата година решихме да се опитаме да затвърдим успешното начало.

www.eurochicago.com/2015/01/izbrani-otkroveniya/

 

А сега може да отидете на следния адрес: 

www.Books.Eurochicago.com

Там можете да кликнете върху корицата на всяка книга, да я отворите и да се потопите в съдържанието им – от всяка точка на света и във всеки един момент от денонощието.

Достъпът до съдържанието на тези книги е свободен.

 

Еврочикаго

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.